- Член од
- 24 декември 2007
- Мислења
- 12.694
- Поени од реакции
- 4.520
втора утакмица шо победваме кога брани Амелиа. Не е поќе баксуз чоеко
![]()
одличен голман е за мене подобар и од Абијати сепак добро е да се има вакви голмани во тим
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
втора утакмица шо победваме кога брани Амелиа. Не е поќе баксуз чоеко
![]()
Бегај бе... подобар од Абиати како неодличен голман е за мене подобар и од Абијати сепак добро е да се има вакви голмани во тим
али абате го имаше талентот, за разлика од робињо!Кога од Абате направија еден од најдобрите бекови во свет од Робињо ќе направат голгетер од светска класа па што сака нека биде.
Инаку Антонини денес се уфрли едно 100 пати и исто толку пати добро проигра со Ибра/Ночерино но никако неможе да даде добар центаршут.
Нема везе головите, од сите овие, првите тројца да речеш не се исплатеа океј е стварно е така, ама од Торје па надоле сите се минимум солидни. Али дефинитивно Ночерино е хит сеа за сеа, изненади момаков иако сите се заебававме на негова сметка. Секоја чест!Nocerino: 500.000 euro - 5 goal
Castaignos: 2mil di euro - 1 goal
Elia 9 mil di euro 0 goal
Torje 10 mil di euro 0 goal
Pjanic 11 mil di euro - 1 goal
Vidal 12.5 mil di euro 1 goal
Vucinic 15 mil di euro 2 goal
Inler 18 mil di euro - 0 goal
Lamela 19 mil di euro 1 goal
Trova le differenze.![]()
си газеме!
дај стајте го видеото од новиот блам на робињо, не бев у можност да ја гледам цела утакмица. за среќа, два пати уклучуем, два гола даваме!
али абате го имаше талентот, за разлика од робињо!
Хахаха, погоди бе види го ти него.!.
Иначе никој не споменува дека Амелија е добар овие две утакмици ... дури и добар е мал збор
си газеме!
дај стајте го видеото од новиот блам на робињо, не бев у можност да ја гледам цела утакмица. за среќа, два пати уклучуем, два гола даваме!
али абате го имаше талентот, за разлика од робињо!