Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Само некоја јака бајачка е спасот за Робињо и Пато. Друго чаре не гледам

Аирлија новата победа и првото место. Него или ја не го забележав или Галијани го немаше на трибините вечерва. Ми мириса на Тевез:vozbud:. Спремајте новата верзија на Dosta smo se zajebavali

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Можеше многу порано да ставиме точка на натпреваров но ете Робињо покажа одново дека треба да работи на реализацијата.Да сум на местото на Алегри би го оставил цел тренинг да шутира на празен гол со тоа што ќе има забрана да излезе надвор од шеснаесетник.
Од играта во глобала сум задоволен само што несмеевме да дозволиме Џенова да го помине центарот со играч помалце и да создаде шанса како онаа на Роси.Играта ептен се подигна по поразот од Јувентус и од натпревар во натпревар е се подобра и подобра а еве веќе и 3 кола по ред не примаме гол што ептен ме радува.
Ночерино го земавме за смешна сума и очекувањата беа дека ќе го гледаме на клупа но играчов прераснува во вистинска ѕвероња.
Бадијала е, пак ќе промашува.

За голови потребен е инстинкт а тоа е вродено, не се учи ...ако не ти го дала мајка природа - џабе е, а очигледно Робињо бил поштеден.

Цело време разигрува, влегува во шанси, додава али завршница-катастрофа.

Честитки за победата!
ФОРЦА МИЛАН!!

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.702
Поени од реакции
48.984
Робињо да иде на бајачка, јас друго чаре не гледам за човекон :icon_lol:.
Штета што ваков - звер играч да се бламира вака во финишот на акциите, отакако ќе направи се акцијата да дојде до лесен финиш. Стварно не ми е јасно како му се случуваат овие работи. Али добро, лани со сите триста илјади промашени шанси дојде до 15 гола исто како Пато и Ибра, очекувам сличен учинок и годинава.

Утакмицава беше многу тврда зошто сељациве решија да играат агресивно, иначе да беа малку понормални на терен се ќе си беше решено уште во прво полувреме. Каладзе беше многу мотивиран, да не го добиеше картонот мислам дека тешко гол давање со ситуацијата на терен до тој момент. Како поулавен беше, не му даде на Ибра контакт со топка цела утакмица. Стварно ми е жал што го избркаа така ко непријател после 10 години, за него можеше да се стисне место на клупа, со една нога да игра пак е покорисен од Бонера.

Добро е што се дојде до рутина последниве неколку кола против овие екипи, до паузата се ни се вакви тоа мора да се искористи.

Иначе, тоа солзавецот го фрлиле навивачите на Џенова од надвор од стадионот на трибината за гости.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Бадијала е, пак ќе промашува.

За голови потребен е инстинкт а тоа е вродено, не се учи ...ако не ти го дала мајка природа - џабе е, а очигледно Робињо бил поштеден.

Цело време разигрува, влегува во шанси, додава али завршница-катастрофа.
Кога од Абате направија еден од најдобрите бекови во свет од Робињо ќе направат голгетер од светска класа па што сака нека биде. :)

Инаку Антонини денес се уфрли едно 100 пати и исто толку пати добро проигра со Ибра/Ночерино но никако неможе да даде добар центаршут.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Кога викав Робињо е дебакл не знае гол да даде вие поарно ќе биде да играл он..

Од следната Пато-Ибра напад Робињо да не го видам,одлична игра пресинг јак игравме тоа ме радува имавме многу шанси уште прво да поведеме но Ночерино промаши и имавме неколку шута од Ибра а и Амброзини кога се заплетка.Какви топки им дава само Ибра :cuc:

Антонини дебакл во дефанзива го мезеа кој како сака го мине незнам што гледа Алегри кај него не треба на клупа да го имаме ние прва постава го ставаме..Таиво и Замброта на клупа седат а он игра тоа е..

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Кога викав Робињо е дебакл не знае гол да даде вие поарно ќе биде да играл он..

Од следната Пато-Ибра напад Робињо да не го видам,одлична игра пресинг јак игравме тоа ме радува имавме многу шанси уште прво да поведеме но Ночерино промаши и имавме неколку шута од Ибра а и Амброзини кога се заплетка.Какви топки им дава само Ибра :cuc:

Антонини дебакл во дефанзива го мезеа кој како сака го мине незнам што гледа Алегри кај него не треба на клупа да го имаме ние прва постава го ставаме..Таиво и Замброта на клупа седат а он игра тоа е..
Баш така,само уште едно фалеше денес ,да влезеше Инзаги некој 30 минути ке напраеше хет трик со гаранција....со такви пасови од страна на Ибра тој тоа го може.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Nocerino: 500.000 euro - 5 goal :cuc:
Castaignos: 2mil di euro - 1 goal
Elia 9 mil di euro 0 goal
Torje 10 mil di euro 0 goal
Pjanic 11 mil di euro - 1 goal
Vidal 12.5 mil di euro 1 goal
Vucinic 15 mil di euro 2 goal
Inler 18 mil di euro - 0 goal
Lamela 19 mil di euro 1 goal

Trova le differenze. :icon_lol:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.276
Поени од реакции
8.419
^
Утре нема да имаме многу убава игра ... шансите ќе бидат реткост така да тие што ќе ги имаме мора да се искористат така да Пато би требало да игра ... За очекување е пола работа да ја заврши Каладзе :pos:
Сигурно ја имаш гледано ти однапред ! :D
.!. :icon_mrgr:

Иначе никој не споменува дека Амелија е добар овие две утакмици ... дури и добар е мал збор

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407

Иначе никој не споменува дека Амелија е добар овие две утакмици ... дури и добар е мал збор
Пу пу попљукај и мрдни го екранот. Ќе го уборачиме ако почнеме да го фалиме.

Еве јас ќе ги пофалам Антонини и Амброзини. Зверови

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676

втора утакмица шо победваме кога брани Амелиа :icon_lol: . Не е поќе баксуз чоеко :)

Kajgana Shop

На врв Bottom