- Член од
- 10 август 2011
- Мислења
- 2.371
- Поени од реакции
- 1.281
Па то е то, то се бараше.Паметен потег, ај сега ваљда ќе почне да дава голови.
Бадијала е, пак ќе промашува.Можеше многу порано да ставиме точка на натпреваров но ете Робињо покажа одново дека треба да работи на реализацијата.Да сум на местото на Алегри би го оставил цел тренинг да шутира на празен гол со тоа што ќе има забрана да излезе надвор од шеснаесетник.
Од играта во глобала сум задоволен само што несмеевме да дозволиме Џенова да го помине центарот со играч помалце и да создаде шанса како онаа на Роси.Играта ептен се подигна по поразот од Јувентус и од натпревар во натпревар е се подобра и подобра а еве веќе и 3 кола по ред не примаме гол што ептен ме радува.
Ночерино го земавме за смешна сума и очекувањата беа дека ќе го гледаме на клупа но играчов прераснува во вистинска ѕвероња.
Кога од Абате направија еден од најдобрите бекови во свет од Робињо ќе направат голгетер од светска класа па што сака нека биде.Бадијала е, пак ќе промашува.
За голови потребен е инстинкт а тоа е вродено, не се учи ...ако не ти го дала мајка природа - џабе е, а очигледно Робињо бил поштеден.
Цело време разигрува, влегува во шанси, додава али завршница-катастрофа.
Баш така,само уште едно фалеше денес ,да влезеше Инзаги некој 30 минути ке напраеше хет трик со гаранција....со такви пасови од страна на Ибра тој тоа го може.Кога викав Робињо е дебакл не знае гол да даде вие поарно ќе биде да играл он..
Од следната Пато-Ибра напад Робињо да не го видам,одлична игра пресинг јак игравме тоа ме радува имавме многу шанси уште прво да поведеме но Ночерино промаши и имавме неколку шута од Ибра а и Амброзини кога се заплетка.Какви топки им дава само Ибра
Антонини дебакл во дефанзива го мезеа кој како сака го мине незнам што гледа Алегри кај него не треба на клупа да го имаме ние прва постава го ставаме..Таиво и Замброта на клупа седат а он игра тоа е..
^
Утре нема да имаме многу убава игра ... шансите ќе бидат реткост така да тие што ќе ги имаме мора да се искористат така да Пато би требало да игра ... За очекување е пола работа да ја заврши Каладзе
.!.Сигурно ја имаш гледано ти однапред !
Пу пу попљукај и мрдни го екранот. Ќе го уборачиме ако почнеме да го фалиме..!.
Иначе никој не споменува дека Амелија е добар овие две утакмици ... дури и добар е мал збор
втора утакмица шо победваме кога брани Амелиа . Не е поќе баксуз чоеко.!.
Иначе никој не споменува дека Амелија е добар овие две утакмици ... дури и добар е мал збор