Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Пратеник

Ала Мадрид
Член од
28 ноември 2011
Мислења
995
Поени од реакции
617
Сакам да земам Alcatel OT 806 или 807 КОј е поубав и дали вреди за парите .цената околу 2500 денари
Абе овај вториов има процесор 278 мегахерци (така беше мислам) да не е тој поарен,а иначе ко шо вели marick14 исти се.Е се кој ти е на срце тој одбери го :icon_lol:

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.469
Поени од реакции
7.929
koristam LG GT540 veke 5-6 meseci, si simnav widget za baterijata da mi pokaze kolku e ama nistho.nikogash ne pokazuva tocno na kolku procenti e baterijata.Dali znae ili moze nekoj da mi pomogne okolu toa?
--- надополнето: Nov 28, 2011 1:00 PM ---
Сакам да земам Alcatel OT 806 или 807 КОј е поубав и дали вреди за парите .цената околу 2500 денари
ni eden od tie ne bi zel, zashto drugar mi kupi alcatel eden od tie nz,touchot posle edna nedela mnogu mu oslabna,a sega posle nekolku meseci treba da se utepash od drzenje na kopcheto za da ti proraboti edna komanda.

P.S: Pocekaj do 15 dekemvri togash u T-Mobile ke imaat 50 posto popust( bar taka mi rece prijatel od kaj niv).ama i site drugi ke imaat dobri ponudi.ako ti e za do 2500 den poarno T-Mobile Move zemi si go

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Dali ima futroli za HTC Desire zainteresiran sum da zemam? :)
Yea, кликни ми во потписот за повеќе информации. Имаме хобо кејс т.е. силиконски слични на овие:

и имаме кожни затворени, можеби едни од најквалитетните футроли на светот после itSkins и AMKA :D
линк: http://forum.gsm.mk/threads/leather-футроли-за-мобилни-телефони.12560/
Имаме силиконски и кожно футроли + футроли за на каиш од скоро сите типови за сите мобилни телефони :)
+ за неколку недели, itSkins :D малку секси облека за телефони

моментално креираме само за iPhone 4, 4s, LG Optimus некои модели, Vertu и блекбери. Но би требало за помалку од 2 месеци да имаме за скоро 90% од теелфоните што се атрактивни на европскиот пазар. Би требало оваа футрола за помалку од 6-7 месеци да биде поим за футроли во европа :)

п.с. this is ultimate Art Core ;)

Член од
28 ноември 2011
Мислења
80
Поени од реакции
3
Дали имаш од 2-та и 1-та заинтересиран сум за нив и како се движат сените?

_master

*Big Barsa Fan*
Член од
15 август 2007
Мислења
535
Поени од реакции
18
Значи очајност е во прашање.Користам Нокиа 5630 ХМ софтвер рм-431 в13.Еве недела дена пробувам да го хакнам софтверот за да ги играм N-gage 2.0 игрите но безуспешно.Пробав и со App trk-Secman,Darkkarious,Hellox,Phoenix го флеширав со хакнат сотвер како демек стварно веќе сум очаен.Ако знае некој нека пишуе чаре па и ке биде награден соодветно.Поздрав

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Значи очајност е во прашање.Користам Нокиа 5630 ХМ софтвер рм-431 в13.Еве недела дена пробувам да го хакнам софтверот за да ги играм N-gage 2.0 игрите но безуспешно.Пробав и со App trk-Secman,Darkkarious,Hellox,Phoenix го флеширав со хакнат сотвер како демек стварно веќе сум очаен.Ако знае некој нека пишуе чаре па и ке биде награден соодветно.Поздрав
Купи си телефонче со Андроид и си завршил работа. Апликации/игри колку ти душа сака.

_master

*Big Barsa Fan*
Член од
15 август 2007
Мислења
535
Поени од реакции
18
Значи јасен ми е муабетот ама не.Или Iphone или ништо.Сеа ми треба за ова хак

A

Alexander Nevsky

Гостин
Совети околу Blackberry Bold 9780 и HTC Sensation S?
Се двоумам меѓу овие два кој да купам ,па било кој совет е добродојден.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Блекбери се повеќе бизнис телефони, за работа со и-меил итн. Немаш многу апликации и игри за нив. За ХаТеЦе-то имаш што ти душа посака. Андроид ОС, апликации и игри еден куп. Со перфоманси подобар е ХаТеЦе-то.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Sensation нормално, нема никаква споредба со пензионерскиот ББ, само моделов малце си го утнал не ќе да е с или па се работи за десире с

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Богами сум го утнал Wildfire S.
би одел на HTC плус од причина што за BB треба и BB услуга која дополнително се плаќа, а BB телефон без BB услуга имаш само обичен телефон.
Башка како и што ти кажаа за HTC имаш се и сешто.

K

kalimer0

Гостин
Како можам да гледам видеа на Alcatel OT 807? Ставив некои клипови од компјутер и на телефон не се пуштаат...
Пробав avi и 3gp формат ништо.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Како можам да гледам видеа на Alcatel OT 807? Ставив некои клипови од компјутер и на телефон не се пуштаат...
Пробав avi и 3gp формат ништо.
Треба да се конвертитаат со видео конвертер на компјутер и такви ставаат во телефонот.
Пробај со ова
http://www.any-video-converter.com/download/

Kajgana Shop

На врв Bottom