- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Ај ако има некој тестови негови нека ми кажи негов одговор 13 тест 2- ро и 4-то прашање.
Второ прашање-ВАј ако има некој тестови негови нека ми кажи негов одговор 13 тест 2- ро и 4-то прашање.
знае ли некој колку кошта да ја извадиш возачката во мвр по итна-брза постапка, т.е. колку се доплаќа?
Како може да полагаш на автоматик? Во повеќе градови ли се полага така?колата беше автоматик.
Според закон не смее да биде автоматик колата. Е сеа ако фатил врски или „дупки во законот“ тоа е тоаКако може да полагаш на автоматик? Во повеќе градови ли се полага така?
Абе читајте да го ебам... убо си пишал дека црнка му пиштела (црнец, црнчуга, нигер, како сакаш наречиго) + во Чикаго полагал.Како може да полагаш на автоматик? Во повеќе градови ли се полага така?
Македонштина... одма на дупки во законо тера умо.Е сеа ако фатил врски или „дупки во законот“ тоа е тоа
Стварно, оти не смее колата да биди автоматик? До пред 5-6 години автоматик ретко се наоѓаше кај нас, ама сега со законов за увоз прилично голем број на возила шо се донесоа се автоматици...Според закон не смее да биде автоматик колата.
па ваљда ко демек полесно, шо знам. Никад не сум возела автоматик не се ни разбирам од тоа ама може дека вака со кумплунгот поголема е шансата да ти угаси и да ти скинат поени Ама не знам како е на автоматик :/Стварно, оти не смее колата да биди автоматик? До пред 5-6 години автоматик ретко се наоѓаше кај нас, ама сега со законов за увоз прилично голем број на возила шо се донесоа се автоматици...
Те прај робот... држиш кочница стои. пушташ кочница, сам трга, додаваш гас сам забрзува... немора ништо посебно да прајш (шо се однесува на менување брзини, слушање на мотор и такви тракатанци), се сам си прај, со шо почетник би имал една грижа помалце (читај појќе ќе можи да се концентрира на патот).па ваљда ко демек полесно, шо знам. Никад не сум возела автоматик не се ни разбирам од тоа ама може дека вака со кумплунгот поголема е шансата да ти угаси и да ти скинат поени Ама не знам како е на автоматик :/