P
PewDiePie
Гостин
ужива пусто србоманче.......а не можеш уште некое смајли фејс да ставишХахахахахахах браво
![]()
![Јазиче :P :P](/styles/default/xenforo/smilies/tongue.png)
ужива пусто србоманче.......а не можеш уште некое смајли фејс да ставишХахахахахахах браво
![]()
Можамужива пусто србоманче.......а не можеш уште некое смајли фејс да ставиш![]()
+1Ова не само што е скандал ова е пропуст во протоколот на Република Српска ,срамота е на таков начин да избркаш некого од прес во овој случај посета на Претседател каков и да е независно од тоа дали некој го сака или не ,тој што е организатор треба клоца да добие за да му дојде памет во исто време да не свикува различни пресови.
Нормално, кој и да е, каков и да е сепак тоа е претседател на држава, човек што ја води таа држава и не заслужува на ваков начин да биде избрукан пред цел свет.Доколку тоа се случи во Македонија Грујо ќе ги затвори и новинарот што му го направил тоа и спортистот
Море така и треба да биди, само кај нас политичариве се супер звезди.Па добро, еднаш и балкански политичар нека е во сенка на спортист.
браво,ај сега правец БардовциМожам![]()
Jaс од дамна сум за во бардовци, само не ме примаат ни таму, ми викаат дечко за тебе нема лекбраво,ај сега правец Бардовци
Ќе да беше. Одличен начин Тадич да одбие да одговори на незгодно прашање. Косово е многу незгодно прашање кога се наоѓате во Република Српска и се залагате за нејзина независност.Режирано беше не беше случајно, толку не гледате?