Скандал: Српскиот претседател прекинат на половина прес зашто дошол Новак Ѓоковиќ !

Член од
17 јануари 2009
Мислења
97
Поени од реакции
21
Борис Тадиќ во потполна сенка на Новак Ѓоковиќ. Српскиот претседател не успеа да ја заврши прес конференцијата во Бања Лука, откако организаторката го прекина среде говор и му соопшти дека пресот е завршен - дошол Новак!​

Тадиќ доби објаснување дека во соседната просторија дошол најдобриот светски тенисер и оти сите сакаат да го поздрават.

- Ја завршуваме прес конференцијата. Стаса Новак Џоковиќ. Дозволете да го пречекаме - му беше речено на Тадиќ кој тукушто се подготвувал да одговори на прашање на Косово.

Тадиќ остана вџашен на говорницата,се обиде да се пошегува со зборовите - „Што сега јас да правам, јас не сум домаќин тука“, а потоа брзо ја напушти во придружба со домаќинот, Милорад Додик. /www.kanal5.com.mk

01.12.2011, 15:27

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.179
Поени од реакции
18.253
А замисли да му се случеше ова на Грујо .. бесценето .
Па се деси, ама не на ваков ист начин.На дочекот на кошаркарите не беа главни ѕвезди министерчињата :D

S

Sagan

Гостин
Дошол Новак, еееееј: НОВАК! Косово и други небитни теми можат да причекат...
Ја стварно не знам, овој самоубиствен синдром, генетски е кај рисјаните бре...?

А замисли да му се случеше ова на Грујо .. бесценето .
“Гоwдано, бwзо бwзо, повикај засиwвање! Никаде нема да одите, гниди пwедавнички!“ :icon_lol:

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Маестрално, така е политичарите се да му служат на народот не се ѕвезди. Еве го видеото...

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Ова не само што е скандал ова е пропуст во протоколот на Република Српска ,срамота е на таков начин да избркаш некого од прес во овој случај посета на Претседател каков и да е независно од тоа дали некој го сака или не ,тој што е организатор треба клоца да добие за да му дојде памет во исто време да не свикува различни пресови.

S

Stivie G

Гостин
Доколку тоа се случи во Македонија Грујо ќе ги затвори и новинарот што му го направил тоа и спортистот

Член од
27 септември 2008
Мислења
375
Поени од реакции
24
ајааа хахахахах не се нормални,ова да му го направеле на Тито би оделе право на Голи Оток истиот момент :D

Kajgana Shop

На врв Bottom