A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.114
Поени од реакции
6.098
Ај ве молам рејтинг за Близоо од 1 до 10 :)
Сакам да знам дали имаат добра понуда, гледам некој вика добар е нетот некој не..
Имам Мах тел и нет ама не бива со 10гб (за да биде 30гб треба нов договор ама пак е малку). Сакам да земам Близоо Смарт, инаку во Ченто сум.
Zemi probno 2 meseca pa sam testiraj.Ako si zadovolen ostani i ponatamu vo narednite 22 meseca ako ne vrakaj oprema i odi na ONE paketot so 3 uslugi.

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Сакам да знам дали имаат добра понуда, гледам некој вика добар е нетот некој не..
Имам Мах тел и нет ама не бива со 10гб (за да биде 30гб треба нов договор ама пак е малку). Сакам да земам Близоо Смарт, инаку во Ченто сум.
Интернетот е 10/10, него во Ченто како што знам нема Близу...

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
па ваљда за тоа мак адресата од рутерот што треба да ја внесат таму кај нив

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492

1.Брзина на интернет 9/10 за данлоуд зборам.
2. Стабилност на интернет 8/10.
3. Цена, трансфер на месец 9/10.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Има ли и некој друг проблеми вечерва од ЃП, кај мене цело време паѓа интернетот? :mad: :mad: :mad:

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.114
Поени од реакции
6.098
Има ли и некој друг проблеми вечерва од ЃП, кај мене цело време паѓа интернетот? :mad: :mad: :mad:
Ne e samo kaj tebe tuku cel reon.Pred okolu pola saat na dva pati po okolu 5 minuti vo period od 10 do 15 minuti nemase nikakov signal bidejki snemuvase slika na televizorot a koga nema tv signal nema ni internet ni telefon.Koga dobiv signal gi baram na tehnicka poddrska i nikoj ne se javuva sto se somnevam deka nesto cepkaat okolu mrezata.Ne e problemot vo internetot kako sto mislis ti deka paga tuku go isklucuvaat koaksijalniot kabel preku koj dobivaat signal site korisnici bez razlika dali e televizija,telefon ili internet.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Ne e samo kaj tebe tuku cel reon.Pred okolu pola saat na dva pati po okolu 5 minuti vo period od 10 do 15 minuti nemase nikakov signal bidejki snemuvase slika na televizorot a koga nema tv signal nema ni internet ni telefon.Koga dobiv signal gi baram na tehnicka poddrska i nikoj ne se javuva sto se somnevam deka nesto cepkaat okolu mrezata.Ne e problemot vo internetot kako sto mislis ti deka paga tuku go isklucuvaat koaksijalniot kabel preku koj dobivaat signal site korisnici bez razlika dali e televizija,telefon ili internet.
Да, да истото! :mad:

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.114
Поени од реакции
6.098
Dosega kaj mene nikogas ne se slucilo vo ovie skoro 22 meseca otkako sum kaj niv da imam televizija i telefon a da nemam internet.Koga snemuva internet snemuva i slika na televizorot i znam deka nesto cepkaat bez razlika dali se na bandera kaj mene vo blizina ili na drugo mesto.Za sreka vakvite prekini se mnogu retki i obicno se slucuvaat koga menuvaat nesto.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Dosega kaj mene nikogas ne se slucilo vo ovie skoro 22 meseca otkako sum kaj niv da imam televizija i telefon a da nemam internet.Koga snemuva internet snemuva i slika na televizorot i znam deka nesto cepkaat bez razlika dali se na bandera kaj mene vo blizina ili na drugo mesto.Za sreka vakvite prekini se mnogu retki i obicno se slucuvaat koga menuvaat nesto.
А се рестартираше интернетот? Мислам дека 1-ви е.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.114
Поени од реакции
6.098
Da avtomatski.Uste sum na stariot so 80GB limit no cekam da mi istece kon krajot na Januari pa da go zemam najevtiniot Smart so 3 uslugi so digitalen resiver i 2 meseca gratis na celiot paket.Valjda do togas ke smenat nesto na podobro pa da iskoristam.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Sto e tapa?Brzinata na internetot ili nesto drugo?
Брзината на интернетот. Само две услуги имам од нив : Интернет и Кабелска.
Следната сметка што ќе ја плаќаме треба да ја платиме во наплатен пункт и да потпишеме нов договор, вистина ли е тоа?

Kajgana Shop

На врв Bottom