Ајде вечер на победааааа ..!!!!! па да избиеме на првото место ..
па да чекаме удинизе бар да ремизира со интер а јуве да напраи кикс ( иако не ми се веруе .. ) 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оваа инсајдерска ти е а,дај среди таму да ги земат и Монтоливо и Роси.
Оваа инсајдерска ти е а,дај среди таму да ги земат и Монтоливо и Роси.![]()
Куроглав ти е тимот за кој навиваш.Ајде срциња можите да победите вечер..ако можи некој поупатен да ми ги соопшти евентуалните состави и дали куроглавиот Робињо ќе игра?
Ајде срциња можите да победите вечер..ако можи некој поупатен да ми ги соопшти евентуалните состави и дали куроглавиот Робињо ќе игра?
Најверојатно
Амелиа
Абате - Силва - Јепес- Антонини
Ночерино - Амброзини - Аквилани
Боатенг
Ибрахимовиќ - Робињо/Пато уште не се знае, но најверојатно Робињо ќе стартува !!
Не ја играј двојкаосеќам дека ќе им дадеме бод на трансфер браќава !
(не осеќам не му кажувајте, сакам да не ја стави пошто е баксуз)
Кромањонец ? Ок има опција пријави лошо мислење-done.
А ако сакаш да дознаеш нешто ќе прашаш ко човек,а не да си земаш толку слобода да одредуваш кој е куроглав кој е ваков кој е таков,итоа во фан клуб на најголемиот ривал,ало бре ?
Гледам ти одговориле,ај сеа одмори и "навивај" вечер за Милан ако тоа ти беше целта на муабетот,тоест ако ја имаш на ливче.
Па ти одговорив бе,куроглав е тимот за кој навиваш,како сакам јас ќе го викам шиттер во фан клуб Милан,ти на тоа ме цитираш со навреда,јас те навредив тебе ? Не.Можиш вака како човек да одговориш..си земам слобода бидејќи никој не провоцирам од вас а и посебно вашиот клуб...го викам куроглав и ако сакам и ретардиран ќе го видам бидејќи промаши чиста шанса против Бате на 0-1 резултат(празен гол т.е.)..и да вечер мора да победите!
Можиш вака како човек да одговориш..си земам слобода бидејќи никој не провоцирам од вас а и посебно вашиот клуб...го викам куроглав и ако сакам и ретардиран ќе го видам бидејќи промаши чиста шанса против Бате на 0-1 резултат(празен гол т.е.)..и да вечер мора да победите!
Не еОваа инсајдерска ти е а,дај среди таму да ги земат и Монтоливо и Роси.![]()
Смири се малку другарчеТе праша некој море кромањонец???..јас дојдов тука како чоек да се разберам тебе изгледа Панче ти е идол и мораш да се изглупираш максимално ..!