Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Оти само два здрави? Сите се здрави, незнам дека имаме повреден напаѓач освен Касано.
А јас сум сигурен дека Ел Шарави ако му се даде шанса ќе се покаже многу добро, подобро да му дадат шанса отколку да плаќаат цели богатства за Тевез.Ем ќе има шанса да се докаже Шарави , ем ќе заштетат пари за еден добар играч од средината.
Зошто се само двајца Ибра и Пато е сега ако го рачунаш и Робињо како напаѓач и Инзаги кој што на 95% од натпреварите не е спремен за игра тоа е друга приказна.
Шарави ако беше таков талент каков што го најавуваа до сега ќе добиеше многу повеќе шанси,а сега да се чека на играч кој што има едвај 18години е преголем ризик зошто ако не го биде и ако недај боже Пато пак се повреди сме го наебале за сите пари.За Тевез нема да се даваат големи пари сигурно зошто Сити би ја прифатиле секоја понуда за него само да го тргнат од тимот,а реално гледано Тевез со една нога да игра ќе изигра подобро од Шарави.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.278
Поени од реакции
8.443
И ај сега повторно.... што ви е дефиниција за голем трансфер? Цената на играчот? Ондак да им дадеме 60 милиони на Челзи за Торес, 40 милиони на Ливерпул за Керол, 70 милиони на Реал за Кака .....

Ако некој мене ме прашува голем трансфер е доаѓањето на Боатенг, доаѓањето на Силва, Бомел (за времето што е предвиден е повеќе од голем трансфер), довербата во Абате ...

Ако ние не сме активни на пазаров овие 2 години епа незнам кој е. Јес да тимот изгледа како склоп на играчи со кои Милан потпишал на принцип дај шта даш ама се вади максимум од сите е сега ако некој не го бива ќе седи на клупа многу позната приказна во Милан, многу поважни фаци седеле таму!

Мојот став за Аквилани... Незнам дали јас премногу очекував , али до сега според мене не понуди ништо посебно. Асистенциите се мерило да али во моментов кај него неможам да оценам од причина што доколку функцијата му е плејмејкер он треба да е најактивен со топката а секогаш кога ќе ја има кај себе изгледа ептен исплашено. Јес да често се повредува дечкото али мора да дава максимум. Ама нема да ми смета да остане , во моментов само поради оваа причина

Ти се премногу лупаш од земја со твојте глупави изјави: Аквилани нигде го нема епа ај да го стават Гатузо да игра и Амброзини, изгледа многу бргу ги забравивте неговите асистенции, против Рома кој беше асистент на 2-та гола??? Со Јувентус ни не игра. ;)
Добро од кога го гледаш Милан? У контекст на муабет за Милан, Аквилани во иста реченица со Амброзини и Гатузо немој да го ставаш!
Чим за тебе Аквилани е недопирлив тогаш јасно е од кога гледаш фудбал и не ти е јасно кои играчи поминале на таа позиција во Милан....

Читам дека Де Роси ако не добие поголема плата како шо барал 7 мил ќе си оде, па нели во денешно време фудбал се игра за пари човекот се освести виде дека за него има интерес од ПСЖ и Сити па ај сега ќе барам поголема плата. Ако дојде во Милан без пари вреде да му се даде плата од7-8 мил евра. ;)

Според Гоал
Новиот Ван Бомел ( Касемиро, Сандро, М`Вила, Паулињо)
Новиот Пирло ( Монтоливо, Ериксен, ВДВ, Оскар)
Се што читаш на интернет го сваќаш за озбилно? Значи никој не се дрзнува да напише нешто слично како тебе, сите знаеме кој век сме и знаеме дека вестите по интернет порталите треба да се зимаат со голема доза на резерва.Ама ти си увек најинформиран

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
Добро од кога го гледаш Милан? У контекст на муабет за Милан, Аквилани во иста реченица со Амброзини и Гатузо немој да го ставаш!
Чим за тебе Аквилани е недопирлив тогаш јасно е од кога гледаш фудбал и не ти е јасно кои играчи поминале на таа позиција во Милан....
Го цитирам само тој дел ;)
Кажувам за моменталната состојба на Милан со доѓањето на Аквилани во споредба со онаа кога беа Гатузо и Амброзини, не дека е недопирлив туку моментално е не заменлив-немаме играч соодветен за таа позиција.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ќе се продавал Таиво? Нека се продава, ништо не покажа иако јас ептен многу очекував од него. Негова замена АОГО!
Средина М'Вила или Кашемиро и напад се разбира, Теваз

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ќе се продавал Таиво? Нека се продава, ништо не покажа иако јас ептен многу очекував од него. Негова замена АОГО!
Средина М'Вила или Кашемиро и напад се разбира, Теваз
Кој?:confused:
Тевез е најлоша опција во напад.Кој ќе го гледа во напад ццц:tapp:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
А кој е подобра опција од Тевез? Макси?
Ноуп :).Брат мргут е тој цело време ќе се прае ѕвезда голема дека све од него зависи и на крај ќе ја опне онаа Алегри и ќе се заколат!! :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Нека земаат Тевез не ми пречи, ама нека си рачунаат да му останат пари за добра класа во средина..

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Кој?:confused:
Тевез е најлоша опција во напад.Кој ќе го гледа во напад ццц:tapp:
Aoго бе брат во Хамбургер шо игра. Има 24 години и колку шо го имам јас гледано стварно добро игра.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Не игра тој средина,како Де Роси нешто или бладам?:гик:
не не, лев бек игра, а можи и средина да игра.
Transferred to HSV in summer 2008; emerged as first-choice left-back but also performed as holding midfielder.
еве поќе инфо од уефа за него.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Ноуп :).Брат мргут е тој цело време ќе се прае ѕвезда голема дека све од него зависи и на крај ќе ја опне онаа Алегри и ќе се заколат!! :)
И Касано бил проблематичен, и Ибра, и Боатенг имал тежок караткер, Гатузо бил ненормален, Мексес се курчел у Рома, МвБ исто имал екцеси, Робињо плачко ..... Глеам сите раздор направија у тимот !

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
KP Boateng, asked if he'd prefer Maxi Lopez or Tevez at #Milan: "Maxi who?... Ah, right. The blond one at Catania. Tevez would be perfect." - Цар :D

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
Нека земаат Тевез не ми пречи, ама нека си рачунаат да му останат пари за добра класа во средина..
Тевез ако доаѓа ќе дојде без пари!!! Која е таа класа од средина шо ја посакуваш, да не сакаш некое дрво какo Меирлеш од 15-20 мил? Знаат си они играчот е од бразил нема шо да пишуваме глупости и желби и Крудели го имаше на видео шо знам на една тв изјави дека играчот од средниот е бразилец.:pos:
--- надополнето: Dec 1, 2011 10:40 AM ---
Блекбурн и Наполи го сакаат Инзаги :pos:
--- надополнето: Dec 1, 2011 10:43 AM ---
KP Boateng, asked if he'd prefer Maxi Lopez or Tevez at #Milan: "Maxi who?... Ah, right. The blond one at Catania. Tevez would be perfect." - Цар :D
Lopez? Maxi chi? - L'intervistatore gli risponde ndr. - Ah sì, ho capito: è quello biondo. Stavo pensando a Maxi Rodriguez (mediano argentino dei Reds ndr). Comunque Maxi Lopez è bravo e gioca bene. Tevez? Sarebbe perfetto per il Milan. E’ veloce, sa difendere ed è aggressivo. Penso che San Siro voglia un giocatore così. Non sta a me decidere, però. Tutti e due? No, sarebbe troppo" :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom