И ај сега повторно.... што ви е дефиниција за голем трансфер? Цената на играчот? Ондак да им дадеме 60 милиони на Челзи за Торес, 40 милиони на Ливерпул за Керол, 70 милиони на Реал за Кака .....
Ако некој мене ме прашува голем трансфер е доаѓањето на Боатенг, доаѓањето на Силва, Бомел (за времето што е предвиден е повеќе од голем трансфер), довербата во Абате ...
Ако ние не сме активни на пазаров овие 2 години епа незнам кој е. Јес да тимот изгледа како склоп на играчи со кои Милан потпишал на принцип дај шта даш ама се вади максимум од сите е сега ако некој не го бива ќе седи на клупа многу позната приказна во Милан, многу поважни фаци седеле таму!
Мојот став за Аквилани... Незнам дали јас премногу очекував , али до сега според мене не понуди ништо посебно. Асистенциите се мерило да али во моментов кај него неможам да оценам од причина што доколку функцијата му е плејмејкер он треба да е најактивен со топката а секогаш кога ќе ја има кај себе изгледа ептен исплашено. Јес да често се повредува дечкото али мора да дава максимум. Ама нема да ми смета да остане , во моментов само поради
оваа причина
Ти се премногу лупаш од земја со твојте глупави изјави:
Аквилани нигде го нема епа ај да го стават Гатузо да игра и Амброзини, изгледа многу бргу ги забравивте неговите асистенции, против Рома кој беше асистент на 2-та гола??? Со Јувентус ни не игра.
Добро од кога го гледаш Милан? У контекст на муабет за Милан, Аквилани во иста реченица со Амброзини и Гатузо немој да го ставаш!
Чим за тебе Аквилани е недопирлив тогаш јасно е од кога гледаш фудбал и не ти е јасно кои играчи поминале на таа позиција во Милан....
Читам дека Де Роси ако не добие поголема плата како шо барал 7 мил ќе си оде, па нели во денешно време фудбал се игра за пари човекот се освести виде дека за него има интерес од ПСЖ и Сити па ај сега ќе барам поголема плата. Ако дојде во Милан без пари вреде да му се даде плата од7-8 мил евра.
Според Гоал
Новиот Ван Бомел ( Касемиро, Сандро, М`Вила, Паулињо)
Новиот Пирло ( Монтоливо, Ериксен, ВДВ, Оскар)
Се што читаш на интернет го сваќаш за озбилно? Значи никој не се дрзнува да напише нешто слично како тебе, сите знаеме кој век сме и знаеме дека вестите по интернет порталите треба да се зимаат со голема доза на резерва.Ама ти си увек најинформиран