Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Јас сум никој да не плаќаме најдовме спонзори ‘‘ДРУГАРИТЕ НА МАЦ‘‘:pos:
Шала на страна ова подолго време го зборам за голманите.. :)

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Последните пати кога игравме во "нешто"; дури и премногу мотивација имаше и јас така си заработив сјебани лигаменти и за малце менискус на колено. Не дека дечкото беше крив, се случува, ама тоа е мотивацијата. :)

Јас сум за да се истрчаме, да се позаебаваме и да не се фаулираме и да плачеме само зашто играме во "нешто". Мотивација е да се подружиме, барем на мене, а за докажување талент и слично си има турнири.
Ау незнаев дека до толку се играло жустро ако мотивацијата е на високо ниво :)
Ок ондак, ипак побитно е фер плеј, што викаш да се истрчаме и дружењето.. :)
Сеа ние плавиве играме тек средина декември таму? :D

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Се слагам со Мац, сите си заработивме некоја повреда така да не треба да го загубиме ќеифот за играње и првата мотивација а тоа се забавата и дружењето. Фино е да се победи ама не смее тоа да ни стане императив и едиствена мотивација.

Така да Ганерот нека трча гол ако губат, ќе се најде некој со мобилен да го овековечи :icon_lol:.

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Се слагам со Мац, сите си заработивме некоја повреда така да не треба да го загубиме ќеифот за играње и првата мотивација а тоа се забавата и дружењето. Фино е да се победи ама не смее тоа да ни стане императив и едиствена мотивација.

Така да Ганерот нека трча гол ако губат, ќе се најде некој со мобилен да го овековечи :icon_lol:.
Хахаха сеирџии тешки:) Ништо од муабетот ондак :P :)

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
И јас сум за голмани да не плаќаат, мислев и така е ама овие голманиве богаташи се праат.

Иначе за во недела тешко дека ќе дојдам зашто е договорен баскет и померак ми е на таков спорт, али ако фали човек или ќе дојдам јас или ќе ви најдам некој не е проблем. :)
Да бараме друг?

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
Епа навали народе. На кој му се игра в недела нека се пријави. Без разлика нов, стандарден, плав. Функционираме по принципот ко је бржи тај е лепши.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Епа навали народе. На кој му се игра в недела нека се пријави. Без разлика нов, стандарден, плав. Функционираме по принципот ко је бржи тај е лепши.
Да дополнам, на кој му се игра за екипата која моментално е на врвот на табелата :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дечки слава е во недела колку што знам, не се изненадувајте ако има мал број на пријавени :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Ќе не саботираш ти ќе утињаш намерно :D

Се шалам, ако си за дојди слободно.

Да се преброиме сеа:

Црвени:

Топче
Супервисор
Дјуд
Алек-Штуки
Скеч
Јувентус
Сајбер

Зелени кај сте ќе соберете екипа или се исплашивте? :D

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Што е ова плави од наша бе го рушите имиџот на дербиво :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom