Ау незнаев дека до толку се играло жустро ако мотивацијата е на високо нивоПоследните пати кога игравме во "нешто"; дури и премногу мотивација имаше и јас така си заработив сјебани лигаменти и за малце менискус на колено. Не дека дечкото беше крив, се случува, ама тоа е мотивацијата.
Јас сум за да се истрчаме, да се позаебаваме и да не се фаулираме и да плачеме само зашто играме во "нешто". Мотивација е да се подружиме, барем на мене, а за докажување талент и слично си има турнири.
Хахаха сеирџии тешкиСе слагам со Мац, сите си заработивме некоја повреда така да не треба да го загубиме ќеифот за играње и првата мотивација а тоа се забавата и дружењето. Фино е да се победи ама не смее тоа да ни стане императив и едиствена мотивација.
Така да Ганерот нека трча гол ако губат, ќе се најде некој со мобилен да го овековечи.
Да бараме друг?И јас сум за голмани да не плаќаат, мислев и така е ама овие голманиве богаташи се праат.
Иначе за во недела тешко дека ќе дојдам зашто е договорен баскет и померак ми е на таков спорт, али ако фали човек или ќе дојдам јас или ќе ви најдам некој не е проблем.![]()
Да да, затоа уште истиот ден ви пишав.Да бараме друг?
Да дополнам, на кој му се игра за екипата која моментално е на врвот на табелатаЕпа навали народе. На кој му се игра в недела нека се пријави. Без разлика нов, стандарден, плав. Функционираме по принципот ко је бржи тај е лепши.
Ќе не саботираш ти ќе утињаш намерноЈа би.
Играме ситеЗелени кај сте ќе соберете екипа или се исплашивте?![]()
Се исплашивме и ќе ви го пуштиме Ханибал сам да ви играЗелени кај сте ќе соберете екипа или се исплашивте?![]()
Ako ne da se trgneme jas i sajber togasШто е ова плави од наша бе го рушите имиџот на дербиво![]()