Фан Клуб: Јувентус

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.599
Поени од реакции
17.438
според SKY сме играле 3-5-2

Buffon
Barzagli.Bonucci.Chiellini
Lichstiener.Vidal.Pirlo.Pepe.Estigaribbia
Vucinic.Matri

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.457
Поени од реакции
87.238
Време е Конте да им даде шанса на Кваљарела,Тони, Пациенца, Красиќ, Елиа ,Де Чеље Сторари или Манингер во прва постава ( Барем за дуелот со Чезена ) да видиме кој заслужува да се бори за место во стартниот тим. Инаку 100% ќе не даваат на телма :) со Стево Костовски :icon_lol:

П.С.
http://www.juvefans.mk/ Странава наскоро пак ќе биде во употреба ;)

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
Време е Конте да им даде шанса на Кваљарела,Тони, Пациенца, Красиќ, Елиа ,Де Чеље Сторари или Манингер во прва постава ( Барем за дуелот со Чезена ) да видиме кој заслужува да се бори за место во стартниот тим. Инаку 100% ќе не даваат на телма :) со Стево Костовски :icon_lol:

П.С.
http://www.juvefans.mk/ Странава наскоро пак ќе биде во употреба ;)
Голманиве се знае, нема шо да се тестираат :D

Тони онака седи во тимот, па Јакинта е болје опција него Тони. Елиа е промашен трансфер според мене... али то е.

А странава веќе 3 месеци наскоро пишува :D

И не треба многу да се ризикува, лани губевме поени од слабиве тимови. Красич, Кваљарела, Пациенца океј... но Тони, Де Чеље... све треба да се шутне тоа ѓубре :/

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.609
Тони онака седи во тимот, па Јакинта е болје опција него Тони.
После Матри, Вучко, Дел Пиеро и Кваљарела,ако мора да остане еден од Лука Тони и Јакинта, тоа сигурно треба да биде Лука Тони иако е 2 години постар од Јакинта сепак мислам дека е класа подобар. Јакинта секогаш го давал максимумот кога игра, но последните 2 години постојано е повреден и никогаш не си ја врати формата.

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
После Матри, Вучко, Дел Пиеро и Кваљарела,ако мора да остане еден од Лука Тони и Јакинта, тоа сигурно треба да биде Лука Тони иако е 2 години постар од Јакинта сепак мислам дека е класа подобар. Јакинта секогаш го давал максимумот кога игра, но последните 2 години постојано е повреден и никогаш не си ја врати формата.
Јас мислам дека Тони би бил многу по опасен во противничкиот шеснаесетник од сите други напаѓачи што ги има јуве ако се знае какви крила имаме :)

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
можен против Чезена

UVENTUS: Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie; Vidal, Pazienza, Marchisio; Estigarribia, Matri, Quagliarella

A disposizione: Storari, Bonucci, Pepe, Krasic, Giaccherini, Vucinic, Del Piero

Ква ква у прв тим:drk:

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Не дека ги потценувам Чезена,али мора да го одмори малце Лихштајнер пред мечот со Рома,на сите натпревари досега беше стартер.Можда неаме добра замена за него,али ипак треба да му се даде одмор на човеков.

Fuck Tiger Woods,Forza Pepe :D

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Дали знаете дека на белиот дрес гостински позади знакот на Јуве пишува Форца Јуве ја го имам 2-3 месеца дресот и дури денес случајно приметив незнам зашто таму го ставил тој што го дизајнирал али ајде.Инаку дресот е од фантастичен материјал !

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.599
Поени од реакции
17.438
ahahah drugo mi bese muabet mn e rizicno mislam ipak .. nz ke vidime :D
Па според SKY така сме го одиграле 2рото полувреме против Наполи и искрено верувам бидејќи Пепе беше поцентрално а Ести и Лихшт шпартаја по фацата на Лихшт се гледаше

Kajgana Shop

На врв Bottom