дур не видам не вервамспоред SKY сме играле 3-5-2
BuffonBarzagli.Bonucci.ChielliniLichstiener.Vidal.Pirlo.Pepe.EstigaribbiaVucinic.Matri
Па нели ја гледаше?дур не видам не вервам
ahahah drugo mi bese muabet mn e rizicno mislam ipak .. nz ke vidimeПа нели ја гледаше?
Голманиве се знае, нема шо да се тестираатВреме е Конте да им даде шанса на Кваљарела,Тони, Пациенца, Красиќ, Елиа ,Де Чеље Сторари или Манингер во прва постава ( Барем за дуелот со Чезена ) да видиме кој заслужува да се бори за место во стартниот тим. Инаку 100% ќе не даваат на телма со Стево Костовски
П.С.
http://www.juvefans.mk/ Странава наскоро пак ќе биде во употреба
После Матри, Вучко, Дел Пиеро и Кваљарела,ако мора да остане еден од Лука Тони и Јакинта, тоа сигурно треба да биде Лука Тони иако е 2 години постар од Јакинта сепак мислам дека е класа подобар. Јакинта секогаш го давал максимумот кога игра, но последните 2 години постојано е повреден и никогаш не си ја врати формата.Тони онака седи во тимот, па Јакинта е болје опција него Тони.
Јас мислам дека Тони би бил многу по опасен во противничкиот шеснаесетник од сите други напаѓачи што ги има јуве ако се знае какви крила имамеПосле Матри, Вучко, Дел Пиеро и Кваљарела,ако мора да остане еден од Лука Тони и Јакинта, тоа сигурно треба да биде Лука Тони иако е 2 години постар од Јакинта сепак мислам дека е класа подобар. Јакинта секогаш го давал максимумот кога игра, но последните 2 години постојано е повреден и никогаш не си ја врати формата.
Па според SKY така сме го одиграле 2рото полувреме против Наполи и искрено верувам бидејќи Пепе беше поцентрално а Ести и Лихшт шпартаја по фацата на Лихшт се гледашеahahah drugo mi bese muabet mn e rizicno mislam ipak .. nz ke vidime
Lykke Li - I Follow Rivers,а на клипов е некој ремикс од истата
Ај да ми кажите песнава како се викат.
Абе ремиксот мене ми требит.Lykke Li - I Follow Rivers,а на клипов е некој ремикс од истата