Прва мисла ми била дали после првиот секс ќе се оддалечиме на секаква база, затоа што тоа беше ново и за мене и за нејзе.За машките:
Прво ме интересира која би ви била прва мисла/реакција на таквиот предлог.
Дали би прифатиле кога девојка би ви предложила да и бидете секс бади? Онака, без обврски, чисто секс?
Дали би ја карактеризирале како лесна/курва[ватева]?
Дали би прифатиле да имате редовен секс со некоја шо не ја сакате и дали ќе ви биде битен карактер/изглед?
ako go powr nekoj devojka ova ne e lesna, tuku e devojka sto znae sto saka i vo ovoj slucaj devojkata e lovec a maskoto plen znaci retko koe masko ne bi prifatilo. Znaci nie sme lesni we wraaatМногу е хипотетичка темава али ај
1. Ако не ми значи би прифатил таков вид на „врска“, ако ми значи не-полошо за мене, измачување.
2.Да, чим она ми се понудила значи не ми требало труд значи не е тешко, значи лесна е :о.
3. Би прифатил, изглед карактер просек. :helou:
Дали си можеби во дилема за такво нешто ?За машките:
Дали би прифатиле кога девојка би ви предложила да и бидете секс бади? Онака, без обврски, чисто секс?
Дали би прифатиле да имате редовен секс со некоја шо не ја сакате и дали ќе ви биде битен карактер/изглед?
За жените:
Дали некогаш би/сте предложиле некому да ви биде само за секс?
Како реагираат машките на тоа(ако сте предложиле)?
Ако некоја така "средно жалосна" ми го предложи ова прифаќам без размислување ...За машките:
За жените:
Дали некогаш би/сте предложиле некому да ви биде само за секс?
Како реагираат машките на тоа(ако сте предложиле)?
Ќе испадне дека си ми на пик деновиве али живо ме интересира кои се тие последици при ваков однос?Тој/таа што предлага секс френд...дефинитивно има голема фалинка во својот карактер....има тапа живот...и гледа да се скраси на било кој начин...не размислувајќи ни на последиците ни на ништо друго.
Па нормално дека ти немаш уште развиено доволно совест.....иако си веќе 27+ години....но сепак жалосно е вакво прашање да поставиш на твои години.Ќе испадне дека си ми на пик деновиве али живо ме интересира кои се тие последици при ваков однос?
Немам развиено доволно совест, затоа тебе те чекам да ми одговориш ајде повторно какви последици?Па нормално дека ти немаш уште развиено доволно совест.....иако си веќе 27+ години....но сепак жалосно е вакво прашање да поставиш на твои години.
Ќе си припочекаш малце повеќе.... Не сака да те навреди, не за друго.Немам развиено доволно совест, затоа тебе те чекам да ми одговориш ајде повторно какви последици?
Додека смисли нова навреда ќе го почекам, али важно да ги дознаам последицитеЌе си припочекаш малце повеќе.... Не сака да те навреди, не за друго.