Што кога женско предлага секс-френд?

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
Уххх кој не би сакал да слушне такво нешто...тоа е најдобро нешто што може да ти се случи женско да ти предложи да бидете секс френдови-ем сте другари ем има фукање кога ти душа сака лелееее убаини беееее:drk:
--- надополнето: Oct 20, 2011 1:39 AM ---
Уххх кој не би сакал да слушне такво нешто...тоа е најдобро нешто што може да ти се случи женско да ти предложи да бидете секс френдови-ем сте другари ем има фукање кога ти душа сака лелееее убаини беееее:drk::vozbud:(y)

Its just sex with no obligations.You can have how many lovers you like but the question is who pays the condoms :P

Its just sex with no obligations.You can have how many lovers you like but the question is who pays the condoms :P
Растураш на темиве за секс и љубов,мора пола Скопје да си ги свртел:pos:

Не само сум попил многу корпи од женски :),а тоа не значи дека не сум добил нешто за возврат.Сега истражувам и супер ми е сингл.

Не знам какви се вашите искуства, не ве читав, ама сексот како чин е малце спонтана работа. Како го изведувате вие тоа бе? Седите, пиете кафе и она ви вика: "океј, сакам да те јавам, ама другарски", вие и викате "и ја тебе", па одите и се кљофтате?
Рендани ташаци...
Тој предлог паѓа или уз предигра или после секс. А ако после секс ти каже дека сака да и бидеш само fuck buddy, заебано е оти немаш појма дали да се гордееш оти имаш sexual prowess и баш тебе те избрала или да ти е глупо оти само за тоа ќе и служиш...па разговорите за Hannah Arendt или за објективизмот на Маргарет Тачер полека ќе ви се сведат на минимум. И ќе исчезнат.
На крај ќе се мразите. :)

Не знам какви се вашите искуства, не ве читав, ама сексот како чин е малце спонтана работа. Како го изведувате вие тоа бе? Седите, пиете кафе и она ви вика: "океј, сакам да те јавам, ама другарски", вие и викате "и ја тебе", па одите и се кљофтате?
Рендани ташаци...
Тој предлог паѓа или уз предигра или после секс. А ако после секс ти каже дека сака да и бидеш само fuck buddy, заебано е оти немаш појма дали да се гордееш оти имаш sexual prowess и баш тебе те избрала или да ти е глупо оти само за тоа ќе и служиш...па разговорите за Hannah Arendt или за објективизмот на Маргарет Тачер полека ќе ви се сведат на минимум. И ќе исчезнат.
На крај ќе се мразите. :)
Пер, не биди хејтер. Знаеш и сам дека баш така се дешава тоа...на филм.
едит: забораив да докажам дека ни на филм не успеваат таквите “врски“ :pos: it always ends up with a 'love relationship'

Vaka znaci koga bi predlozila seks na drugar
prvo i osnovno treba i dvajcata da sme slobodni pa mora da mi se dopaga inaku bi nemalo hemija megu nas potoa da znam deka nema da se zaljubam(ako se zaljubam togas e tesko) dokolku prethodno nemam veke vakov prijatel i sekako mora da bide diskreten :D

За машките:
Прво ме интересира која би ви била прва мисла/реакција на таквиот предлог.
Дали би прифатиле кога девојка би ви предложила да и бидете секс бади? Онака, без обврски, чисто секс?
Дали би ја карактеризирале како лесна/курва[ватева]?
Дали би прифатиле да имате редовен секс со некоја шо не ја сакате и дали ќе ви биде битен карактер/изглед?

За жените:
Дали некогаш би/сте предложиле некому да ви биде само за секс?
Како реагираат машките на тоа(ако сте предложиле)?

Fuck yeah.

exactly what I need, relationship? that's retarded

Vaka znaci koga bi predlozila seks na drugar
prvo i osnovno treba i dvajcata da sme slobodni pa mora da mi se dopaga inaku bi nemalo hemija megu nas potoa da znam deka nema da se zaljubam(ako se zaljubam togas e tesko) dokolku prethodno nemam veke vakov prijatel i sekako mora da bide diskreten :D
сега или јас сум старомоден или ги испомешавме брзините.
секс другар не е исто со другар со кој се знаете долго време па едно време се опнавте и станал секс другар. туку како што кажува името другарче само за секс, исто како другарче за на риби, другарче за на утакмица. немате ништо заедничко , ништо не ве интересира што прави и каде прави, туку едноставно си се дружите кога си се ебавате. толку кратко и јасно. не мора ни да го познавате посебно, ни да сте посебно блиски , ни да сте заедно растени.
за тоа да сте двата слободни некако се подразбира, инаку ке му бидиш швалерка. дискрецијата и таа се подрабира, не е цела финта секој да знае со кој се се онадите и каде. за заљубување е тоа е ризик.
абе кој прател др. хаус имаше таму секс другарство меѓу таа јаката и чејс. барем јас тоа така го гледав.

Абе ногу ја тупите, секс френд е кажуал секс со пријател, нормален и прекрасен секс па ако се појават емоции арно ако не се појават пак арно. Нема философија голема тука има само голем ооо прекрасен секс...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom