- Член од
- 21 август 2011
- Мислења
- 5.064
- Поени од реакции
- 5.665
на што пушач, те молам немој да бидеш двосмисленаПа, би било пожелно, јас сум голем зависник од кафе. Покрај тоа, мора пушач да биде.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
на што пушач, те молам немој да бидеш двосмисленаПа, би било пожелно, јас сум голем зависник од кафе. Покрај тоа, мора пушач да биде.![]()

на што пушач, те молам немој да бидеш двосмислена![]()

Ако сме на иста бранова должина, зошто да не?

Растураш на темиве за секс и љубов,мора пола Скопје да си ги свртелIts just sex with no obligations.You can have how many lovers you like but the question is who pays the condoms![]()

,а тоа не значи дека не сум добил нешто за возврат.Сега истражувам и супер ми е сингл.
Пер, не биди хејтер. Знаеш и сам дека баш така се дешава тоа...на филм.Не знам какви се вашите искуства, не ве читав, ама сексот како чин е малце спонтана работа. Како го изведувате вие тоа бе? Седите, пиете кафе и она ви вика: "океј, сакам да те јавам, ама другарски", вие и викате "и ја тебе", па одите и се кљофтате?
Рендани ташаци...
Тој предлог паѓа или уз предигра или после секс. А ако после секс ти каже дека сака да и бидеш само fuck buddy, заебано е оти немаш појма дали да се гордееш оти имаш sexual prowess и баш тебе те избрала или да ти е глупо оти само за тоа ќе и служиш...па разговорите за Hannah Arendt или за објективизмот на Маргарет Тачер полека ќе ви се сведат на минимум. И ќе исчезнат.
На крај ќе се мразите.![]()
it always ends up with a 'love relationship'

За машките:
Прво ме интересира која би ви била прва мисла/реакција на таквиот предлог.
Дали би прифатиле кога девојка би ви предложила да и бидете секс бади? Онака, без обврски, чисто секс?
Дали би ја карактеризирале како лесна/курва[ватева]?
Дали би прифатиле да имате редовен секс со некоја шо не ја сакате и дали ќе ви биде битен карактер/изглед?
За жените:
Дали некогаш би/сте предложиле некому да ви биде само за секс?
Како реагираат машките на тоа(ако сте предложиле)?
сега или јас сум старомоден или ги испомешавме брзините.Vaka znaci koga bi predlozila seks na drugar
prvo i osnovno treba i dvajcata da sme slobodni pa mora da mi se dopaga inaku bi nemalo hemija megu nas potoa da znam deka nema da se zaljubam(ako se zaljubam togas e tesko) dokolku prethodno nemam veke vakov prijatel i sekako mora da bide diskreten![]()