Се славело вака на градски,ти текиња утакмицата со Шпанија?Само колку ке дае пандев,толку ке примат останатите нубови у репрезентација.Aбе горане горане ... кога ќе се слави вака на градски , туку заборавив јас овoj и останатите играат за пари не за национален тим
Бате Ване не зема пари... зема Беласица пари тогаш... и парите отидоа во промашената дренажа на помошните терени и за рефлекторите, како и за живот на клубот некое време. Тогаш беа тоа 400000 марки од германските.Бате Ване не земал пари, неееее!
И нема врска дека он убедувал некој, Интер ги забележале и двајцата, али највеќе очекувале од Стојков...
Е за тоа на Хаџиристевски Харалапмије ќе му се јавиш.Aбе горане горане ... кога ќе се слави вака на градски , туку заборавив јас овoj и останатите играат за пари не за национален тим
Формата е моментална, ама класата е вечна
Што е смешно баш ме интересират?
Што е смешно баш ме интересират?
Брачка, не викам ја дека Пандев е зверка, ама да бидеме реални вакви мајстории во времето на Лацио ги имаше многу. Човекот си има класа иако не во споредба со таа на Роналдо, Меси и таков тип фудбалери...Изгледај ги натпреварите против Реал, со Јуве исто и ред други клубови (зборувам како играч на Лацио, зошто после во Интер имаше далеку поинаква улога заразлика од таа во Лацио). Потоа повредите го скротија и падна неговата форма. Поздрав
Хаха, ного си интересен, да точно е не беше во форма, ама класта што ја има му е вечна.Најдобар македонски фудбалер што некогаш се родил, ај пак да не се расправаме тука за глупости, да играш во тим на Мурињо први 11 и да освојуваш ЛШ, Калчо, да бидеш светски шампион, е тоа е Пандев !