Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Moze nekoj da go opise nacinot i postapkata za prefrluvanje od t-home na noviot paket na One,dogovorot mi istekuva na 17 dekemvri,pa ne bi sakal da utnam nesto.Koga kako kade..
А бре, има некој информација што е работава со 181? Последниве 2-3 недели цело време ми јавува зафатено кога вртам?
Телефонот ми е од Телеком.И погоре пишав баш денес се јавив и тоа одма заѕвони воопшто не чекав, а ти на оне си или друг оператор?
Телефонот ми е од Телеком.
Епа изгледа неможеш да вртиш на тој број
Aj pomognete mi da svatam nesto...ili site ovde ste vraboteni vo one ili ne se lutete ama ste slaknati)) gledam brzini najmnogu 5 mbps a kolku plakjate mesecno z anet 1200? jas na cabletel imam 10 mbps download i 0.96 upload za eftini iljada denari i toa plus digitalna i analogna....moze da mi objasnite zosto dremete na one? ili ste bogatashi pa mozete da si dozvolite(iako i taka ne mi e pak jasno), ova se odnesuva na onie sto trcaat da potpisuvaat dogovori kaj one, spored mene najbedniot internet provajder. ALO NE E TOA VEKE ON>NET KAKO NA VREMETO!
mene film mi simnuva za 10 minuti, ova sto go iznapisa samo mi dokazuvas deka djabe frlas pari ok tvoj problem ama mene mi e kompletno nelogicno nekoj da e zadovolen od ponekvalitetni uslugi wow bravo
mene film mi simnuva za 10 minuti, ova sto go iznapisa samo mi dokazuvas deka djabe frlas pari ok tvoj problem ama mene mi e kompletno nelogicno nekoj da e zadovolen od ponekvalitetni uslugi wow bravo
--- надополнето: Nov 29, 2011 11:36 PM ---
i da te pobijam so drug fakt jas fakjam 120 kanali na cabletel za isti pari ti fakjas kolku se na one? 45? na kogo mu e bolje ti vidi