Ме претрка Оваа со аго само што сакав да ја стаам ја барав темава пола саат Само Пистолеро неможеш да го сметаш за хип хоп легенда , уште многу многу фурни леб му требаат У мак рап се знае 2 легенди АГО , Пики Сипи толку Иначе за тракава со АГО едно големо БРАВОПак јас дечки.
Во изминативе 24 часа успеавме да измадиме 2 траки со 2 легенди од хип хоп музиката во Македонија. Уживајте
Ме насмеа...Само Пистолеро неможеш да го сметаш за хип хоп легенда , уште многу многу фурни леб му требаат У мак рап се знае 2 легенди АГО , Пики Сипи толку
Смеј се до утре ако сакаш , ке сватиш за некое време за што сум ти зборел.Ме насмеа...
Договорено.Смеј се до утре ако сакаш , ке сватиш за некое време за што сум ти зборел.
Says who? Ја на пример повеќе го почитувам Пеше од Аго.Само Пистолеро неможеш да го сметаш за хип хоп легенда , уште многу многу фурни леб му требаат
Тогаш не си добро запознаен со мак рапот т.е ИЧ не си запознаен со мак рапот. Колку и да не го сакаш Аго колку и да не ти се свиѓа човек кој заслужува најголем респект у мак рап е Аго.Says who? Ја на пример повеќе го почитувам Пеше од Аго.
Секој со свое мислење.Тогаш не си добро запознаен со мак рапот т.е ИЧ не си запознаен со мак рапот. Колку и да не го сакаш Аго колку и да не ти се свиѓа човек кој заслужува најголем респект у мак рап е Аго.
Аго со Спирт да го ставаш на исто ниво срамота е , на исто ниво ке е кога секоја песна ке му биде како 3те ем си зајачиња гледаш дека у таа песна му прават на дечкото од дома да не излезе.Го убиваат зашто дечкото баш така звучи како што они ја направиле траката. Кај мене у потпис све ти е објаснето за Аго. Ако сакаш да дознаеш зашто е така пиши ми у ПП све ке ти објаснам. Ајде сеа поздрав се најубаво.Секој со свое мислење.
Пошто го знам Спирт лично можам да кажам дека е 10 пати подобар човек од сите заедно на тракава. Се гледа на кое ниво е праена тракава коа му префрлуваат за тоа како се мувал и дека се возел со автобус.
За ова зборам.
Не го оспорив ја тоа. Само ти кажувам дека повеќе респект имам кон Пеше од себе познати причини. И не реков дека го мразам Аго, напротив. У секој случај повеќе го почитувам од дечките што направија ,,хип хоп револуција'' (мада повеќе личеше на убиство на рапот).Аго со Спирт да го ставаш на исто ниво срамота е , на исто ниво ке е кога секоја песна ке му биде како 3те ем си зајачиња гледаш дека у таа песна му прават на дечкото од дома да не излезе.Го убиваат зашто дечкото баш така звучи како што они ја направиле траката. Кај мене у потпис све ти е објаснето за Аго. Ако сакаш да дознаеш зашто е така пиши ми у ПП све ке ти објаснам. Ајде сеа поздрав се најубаво.