Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Добра утакмица момци, честито победа, тоа што се мењавте ја нарпраи разликата :)
Нареден пат ако се игра јас ќе бидам офанизвно настроен,уште сега да си кажам :) Oсеќам ќе играм као човеков што ми е на аватар, може нешто боље :D

skech

United Will Rise Again
Член од
10 јули 2007
Мислења
186
Поени од реакции
37
Плави напишете кој ги даде головите од кај вас за да ја апдејтувам табелата ид а ја ставам тука
иначе одлична утакмица огромна разлика од минатата, али мислам дека ви го пушти тој што не дојде. Тука малце паднавте на кондиција на крај фалеше седмиот.

Cyber Knight

House music
Член од
16 мај 2007
Мислења
785
Поени од реакции
186
Тој што не дојде може да заборави дека некад ќе игра за плавата екипа..
а головите 4 јас дадов мислам еден урбан и еден шурикен

skech

United Will Rise Again
Член од
10 јули 2007
Мислења
186
Поени од реакции
37
http://www.mediafire.com/?a9pb828c8m3g383
Еве ја табелата едитувана со стрелци и со поени
Спакувани се два фајлови едниот е за оние со Office 2007 и понов, а другиот е за оние со Office 2003 заради компатибилност (во самото име на фајлот пишува Office 2003)

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Ја даов еден гол од аут закачи статива на пут :) Пиши таму :D

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Втор пат ебат измени. У курац. Одложувам други работи само за ред да постигнам. Xak друже мислам дека ти заеба, нареден пат нека се пријави некој друг ако не.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Честито победа на црвените и солидна игра на плавите, се изрешетавте прописно едни со други :D.

Два гола го одбележаа мечот, ножичките на Сајбер и бомбата на Џеко, и у двата случаја јас и Левакот рипнавме од клупа :D.

Интересно беше во секој случај да се гледа конкуренција од двете екипи и да се прават тактики за нашата утакмица :D.

Ако не тепаат црвените јас лично на сите ќе им честитам после утакмица ама ако е обратно очекувам истото од сите нив а посебно од Топче :D.
--- надополнето: Nov 28, 2011 9:08 AM ---
Следна недела треба да ги плескаме зелените :D
Џеко - 3 асистенции и 2 гола, е не знам баш како ќе ги плескате зелените :D.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Ја даов еден гол од аут закачи статива на пут :) Пиши таму :D
Ако е ти како што збориш ондак голот не се важи. Го признавме бидејќи Сајбер ја удри со глава :)

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Втор пат ебат измени. У курац. Одложувам други работи само за ред да постигнам. Xak друже мислам дека ти заеба, нареден пат нека се пријави некој друг ако не.
Јас заебав, извинете. Не бев сигурен кај треба да се игра и од колку и го чекав форумов цела вечер да се врати онлајн за да видам али мн касно се врати, а немам број од никој што играат за да се јавам да прашам :(

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Јас заебав, извинете. Не бев сигурен кај треба да се игра и од колку и го чекав форумов цела вечер да се врати онлајн за да видам али мн касно се врати, а немам број од никој што играат за да се јавам да прашам :(
Друг пат да знаеш, ја иам све. :)

Поточно, ја иам мобилен од Кајзер, а он има све!

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Горд сум, прв асистент сум. :D

Каизер зашо не се организираме на пример и да се брои кој колку истрчал.:icon_lol:

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Горд сум, прв асистент сум. :D

Каизер зашо не се организираме на пример и да се брои кој колку истрчал.:icon_lol:
Тоа трки коа ќе прајме засега да се држиме до дадени голови како главна цел :D.

Колку асистенции имаше, дај и тоа да го стајме у статистика :D.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom