Џеко - 3 асистенции и 2 гола, е не знам баш како ќе ги плескате зеленитеСледна недела треба да ги плескаме зелените![]()
Ако е ти како што збориш ондак голот не се важи. Го признавме бидејќи Сајбер ја удри со главаЈа даов еден гол од аут закачи статива на путПиши таму
![]()
Јас заебав, извинете. Не бев сигурен кај треба да се игра и од колку и го чекав форумов цела вечер да се врати онлајн за да видам али мн касно се врати, а немам број од никој што играат за да се јавам да прашамВтор пат ебат измени. У курац. Одложувам други работи само за ред да постигнам. Xak друже мислам дека ти заеба, нареден пат нека се пријави некој друг ако не.
Друг пат да знаеш, ја иам све.Јас заебав, извинете. Не бев сигурен кај треба да се игра и од колку и го чекав форумов цела вечер да се врати онлајн за да видам али мн касно се врати, а немам број од никој што играат за да се јавам да прашам![]()
Зезај, зезајДруг пат да знаеш, ја иам све.
Поточно, ја иам мобилен од Кајзер, а он има све!
Дјуд ќе ве јаде сите у тоаГорд сум, прв асистент сум.
Каизер зашо не се организираме на пример и да се брои кој колку истрчал.![]()
Тоа трки коа ќе прајме засега да се држиме до дадени голови како главна целГорд сум, прв асистент сум.
Каизер зашо не се организираме на пример и да се брои кој колку истрчал.![]()
за ова брат треба да ставиме записничка маса и по едно пиво да им даваме секоја утакмицаКолку асистенции имаше, дај и тоа да го стајме у статистика.