коментаров ми е пишан незнам од кога сум заборавил дури дека сум коментирал на темаваДали ти дојде на врата полиција и дали плати нешо казна или те опоменаа? наравно ако те фатила

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
коментаров ми е пишан незнам од кога сум заборавил дури дека сум коментирал на темаваДали ти дојде на врата полиција и дали плати нешо казна или те опоменаа? наравно ако те фатила
Има некој појдено на битпазар?
Како идат цените?Пиратки,топовски удари,буренца,прачки(од оние де шо испуштаат огномет во различни бои) и слично...?
Петардите и ракетите се за луѓе што професионално работат со тоа.Да,огномет изгледа убаво кога е професионално изведн а тоа децата со петардите ќе не нервираат цееееел месец...да неможеш да спиеш на раат...
А некој и ќе се повреди...би сакал да се забранат и одстранат од улиците.
Не не не...гревота е,некој цел живот ќе има трауми од повредите што може да ги добие,а секоја нова година има по неколку десетици повредени.Барем од тоа можеме да ги заштитиме.Нека се радуваат, Деца се![]()
Не не не...гревота е,некој цел живот ќе има трауми од повредите што може да ги добие,а секоја нова година има по неколку десетици повредени.Барем од тоа можеме да ги заштитиме.
каде е вака на бит пазар ? ?Имам појдено деновиве и вака се движат цените: Пиратки 70 денари кутија, буренца 130-150 денари кутија, Топовски удар К0212 - 50 денари од парче(или 200 денари цел пакет 6х), Т.Удар Биг Тајгер 50-60 денари...,
Големи буренца (М-10.000) - 210-250 денари кутија, мини пиратки 20 денари кутија, Римски свеќи се движат од 100-300 денари зависи каква, Ракети од 150-3000 денари итн...
--- надополнето: Nov 26, 2011 12:05 PM ---
Ова за намалениве цени Пр-од 210-250 денара е ако се исценкаш..
Би било најдобро петардите да се продаваат легално бидејќи ке може да ги купи само возрасно лице а кога се продаваат нелегално било кој може да си купи