Не.Голот на Сосиедат во продолжението против Бетис за 2-3 повеќе од поразот на Барса ...
Гол на сезоната дефинитивно, од центар, пречка гол, за победа на гости у продужение, бесценето.
Абе јес да сум за Барса ама жити се кој црн чист гол им го поништија?Ги нема истите тие шупаци што први се овде кога на барса ќе и се суди пенал,а сега кога и се поништува чист гол и кога не и се суди пенал на 0:0 ќутат
ццц
осеќам дека ќе го јадете на 10ти,за спуштање малце.
Абе јес да сум за Барса ама жити се кој црн чист гол им го поништија?
Па офсајд е не знам шо не е јасно тука
Противничкиот играч го направи пасот.Па офсајд е не знам шо не е јасно тука
во најмала рака се во линија,плус за офсајд се гледаат нозете а не телото.Па офсајд е не знам шо не е јасно тука
Ја вчера на нет начекав една друга репетиција, противничкиот играч уствари го направи пасот а не Меси, бар таков впечаток добив дур ја гледав снимката а и режисерот тоа го потенцираше.во најмала рака се во линија,плус за офсајд се гледаат нозете а не телото.
--- надополнето: Nov 28, 2011 12:23 AM ---Дајте нам Барсу да се играмо
Да да, ама за тоа неможам да му замерам на судијата, Никој нормален неможе да го види тоа.Ја вчера на нет начекав една друга репетиција, противничкиот играч уствари го направи пасот а не Меси, бар таков впечаток добив дур ја гледав снимката а и режисерот тоа го потенцираше.
Ете и така да било,а и меси да го направил пасот пак е исто,во линија се во најмала рака.Ја вчера на нет начекав една друга репетиција, противничкиот играч уствари го направи пасот а не Меси, бар таков впечаток добив дур ја гледав снимката а и режисерот тоа го потенцираше.
Да де, почнав и тоа да го пишувам али ме мрзеше да допишамДа да, ама за тоа неможам да му замерам на судијата, Никој нормален неможе да го види тоа.
Имаш голем респект од мене за постов. Браво!Све си мислам, а веќе сум и убеден дека огромен број од членовите на форумов го сфаќаат истиот како, прв час у понеделник у средно/основно, (а најверојатно таму и се) коа се прави преглед на колото и паѓа ремет за екипите шо изгубиле. Па има некои со повеќе екипи и они се главни и се сеирчат на сите други, има некои за Барса па им се погодило скоро цело средно да ги реметат оние за Мардид, па оние за Интер,Челзи, МанЈу...Е истото е и у сите теми кај шо има поголем трафик на навивачи на различни екипи, темана за UCL е комедии, тролање без престан, исто и оваа!
Форумов губи на квалитет ептен, секогаш коа има UCL а овде секоја година како шо се ближи Ел Класико, пошто веќе нема навивачи на Валенсија, Севиља, Депор, Ат.Мадрид...да разбијат монотонија а околу Барса/Мадрид све е скоро кажано..
Неам ништо против здраво ривалство, ама си мислам дека тоа доаѓа после одредена возраст коа ќе сфатиш дека ривалството не е само мржња туку и почит кон другата екипа!
Понашањево на членовиве на форумов е као да не изгледале ни една утакмица у живо, за Мак Лига мислам а не па да отидат негде подалеку да осетат ривалство и атмосфера.
Сума: админиве мора да напраат некој тест за нови/стари членови, зашто освен фан клубот на екипата за која навиваш те фаќа серка ако отидеш на темите кај шо се мешаат повеќе фанови.
Барса глумци-Мадрид Франко, МанЈу-Ферги антил ви скор, Челшит?, Лузерпул..безвезе..
Енивеј, Р.Мадрид носеле некоаш црвен гостински дрес, ич не ми текнува, сакам од почеток на сезона да прашам ама сите зафатени се со други далеку побитни аспекти на фудбалот?