Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.195
Поени од реакции
46.426
Голот на Сосиедат во продолжението против Бетис за 2-3 повеќе од поразот на Барса ...

Гол на сезоната дефинитивно, од центар, пречка гол, за победа на гости у продужение, бесценето.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Голот на Сосиедат во продолжението против Бетис за 2-3 повеќе од поразот на Барса ...

Гол на сезоната дефинитивно, од центар, пречка гол, за победа на гости у продужение, бесценето.
Не.

Значи кога оди оди. Куманово го тепаше Торус,Реал - Патетико а Барса киксна кај нашите младинци...прајслес :гик:

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Ги нема истите тие шупаци што први се овде кога на барса ќе и се суди пенал,а сега кога и се поништува чист гол и кога не и се суди пенал на 0:0 ќутат
ццц

осеќам дека ќе го јадете на 10ти,за спуштање малце.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ги нема истите тие шупаци што први се овде кога на барса ќе и се суди пенал,а сега кога и се поништува чист гол и кога не и се суди пенал на 0:0 ќутат
ццц

осеќам дека ќе го јадете на 10ти,за спуштање малце.
Абе јес да сум за Барса ама жити се кој црн чист гол им го поништија?

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.195
Поени од реакции
46.426
во најмала рака се во линија,плус за офсајд се гледаат нозете а не телото.
Ја вчера на нет начекав една друга репетиција, противничкиот играч уствари го направи пасот а не Меси, бар таков впечаток добив дур ја гледав снимката а и режисерот тоа го потенцираше.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Дајте нам Барсу да се играмо :icon_lol:
--- надополнето: Nov 28, 2011 12:23 AM ---
Ја вчера на нет начекав една друга репетиција, противничкиот играч уствари го направи пасот а не Меси, бар таков впечаток добив дур ја гледав снимката а и режисерот тоа го потенцираше.
Да да, ама за тоа неможам да му замерам на судијата, Никој нормален неможе да го види тоа.

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Ете и така да било,а и меси да го направил пасот пак е исто,во линија се во најмала рака.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.195
Поени од реакции
46.426
Да да, ама за тоа неможам да му замерам на судијата, Никој нормален неможе да го види тоа.
Да де, почнав и тоа да го пишувам али ме мрзеше да допишам :)
У секој случај дискутабилно е и во случај ете Меси да подал, али и тука апла милиментри се во прашање ...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Све си мислам, а веќе сум и убеден дека огромен број од членовите на форумов го сфаќаат истиот како, прв час у понеделник у средно/основно, (а најверојатно таму и се) коа се прави преглед на колото и паѓа ремет за екипите шо изгубиле. Па има некои со повеќе екипи и они се главни и се сеирчат на сите други, има некои за Барса па им се погодило скоро цело средно да ги реметат оние за Мардид, па оние за Интер,Челзи, МанЈу...Е истото е и у сите теми кај шо има поголем трафик на навивачи на различни екипи, темана за UCL е комедии, тролање без престан, исто и оваа!
Форумов губи на квалитет ептен, секогаш коа има UCL а овде секоја година како шо се ближи Ел Класико, пошто веќе нема навивачи на Валенсија, Севиља, Депор, Ат.Мадрид...да разбијат монотонија а околу Барса/Мадрид све е скоро кажано..
Неам ништо против здраво ривалство, ама си мислам дека тоа доаѓа после одредена возраст коа ќе сфатиш дека ривалството не е само мржња туку и почит кон другата екипа!
Понашањево на членовиве на форумов е као да не изгледале ни една утакмица у живо, за Мак Лига мислам а не па да отидат негде подалеку да осетат ривалство и атмосфера.
Сума: админиве мора да напраат некој тест за нови/стари членови, зашто освен фан клубот на екипата за која навиваш те фаќа серка ако отидеш на темите кај шо се мешаат повеќе фанови.
Барса глумци-Мадрид Франко, МанЈу-Ферги антил ви скор, Челшит?, Лузерпул..безвезе..
Енивеј, Р.Мадрид носеле некоаш црвен гостински дрес, ич не ми текнува, сакам од почеток на сезона да прашам ама сите зафатени се со други далеку побитни аспекти на фудбалот?
Имаш голем респект од мене за постов. Браво!
Кога ќе ми текне порано како беше на форумов, имаше провокации ама тие беа во граница на нормалата, ми се плаче по тоа време. Имаше со кого да напраеш муабет. А сега ја отворам темава и ред други и ме фаќа серка. Какви ниско-интелигентни провокацие, такви неможе ни дете од 10 год. да смисли. Али тоа е тоа, јебига.

Иначе за голот на Меси, имаше офсајд ама подоцна кога дадоа снимка се виде дека играчот на Гетафе ја избаци топката. Ама незнам кој примети у тој момент дека играчот на Гетафе реагираше, да не беше повторената снимка никој немаше ни да забележи дека е така.

Kajgana Shop

На врв Bottom