Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
22 октомври 2011
Мислења
1.281
Поени од реакции
798
Гајдаџиев играчиште!
--- надополнето: Nov 23, 2011 7:35 PM ---
Честито победа!

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Победа од 6 разлика.
Кога се доближи Лирија на -4 реков готово ќе ја вртат, али добро е со тројката на Кејд се вративме на +7 и после и слободните..
Најефикасен Дејвис со 18 поени, потоа следуваат Гајдаџиев и Далман по 13, Огнен 12, Чековски 11,Мијајловиќ 9, Гечевски 7 и Ристе со 6 поена.
Наредна со Кожуф дома.

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Сакав да изгубиме..... Само да си отиде ова гомново.......
Победивме,лично сум задоволен од денешниов натпревар... НО секој нареден КИКС Тодоров скапо ќе го плати !!

Член од
12 декември 2010
Мислења
220
Поени од реакции
264
Се извлече Тодоров со победава
Неверувам! Копилето има среќа невидена да го служи среќа денес. Гајдаџиев изигра над просекот напраи дечкото разлика уште у прво полувреме која после само рутински ја одржаваа. Дојдоа Лирија на -4 ама тогаш Дејвис дава тројка и става крај. Пак е стара прказна истата игра истото срање. Пак одбраната катастрофа ( примени 83 поена) и така во низа со сите поквалитетни екипи Фени 90, Вардар 80, Куманово 80+, Торус 80+. Реално овој тим требаше да се прошета лиз лига особено сега со Гечевски а не тесна победа со Лирија дома и гости, тесна победа во Гевгелија, смешна победа со ужасниот Работнички, дебакал со Фени на гости, пораз од Торус дома (за мене тоа беше домашен терен) итн. Можеби купи само време, додека играат вака (а ништо не е сменето и нема да се смени зошто е незналица) прашање на време е кога ќе следи наредното разочарување - Фени дома или недај боже Работнички на гости. Е тогаш веќе нема каде!

Член од
22 октомври 2011
Мислења
1.281
Поени од реакции
798
Неверувам! Копилето има среќа невидена да го служи среќа денес. Гајдаџиев изигра над просекот напраи дечкото разлика уште у прво полувреме која после само рутински ја одржаваа. Дојдоа Лирија на -4 ама тогаш Дејвис дава тројка и става крај. Пак е стара прказна истата игра истото срање. Пак одбраната катастрофа ( примени 83 поена) и така во низа со сите поквалитетни екипи Фени 90, Вардар 80, Куманово 80+, Торус 80+. Реално овој тим требаше да се прошета лиз лига особено сега со Гечевски а не тесна победа со Лирија дома и гости, тесна победа во Гевгелија, смешна победа со ужасниот Работнички, дебакал со Фени на гости, пораз од Торус дома (за мене тоа беше домашен терен) итн. Можеби купи само време, додека играат вака (а ништо не е сменето и нема да се смени зошто е незналица) прашање на време е кога ќе следи наредното разочарување - Фени дома или недај боже Работнички на гости. Е тогаш веќе нема каде!
Тодоров се прецени и те како се прецени пред почетокот на првенството каде што даваше изјави дека ке се прошетал по лигава и без класичен центар,дека Мзт мора да игра одбрана со која нема да им дозволи на противничкит екипи да постигнуваат повеке од 65 кошеви а тоа само му успеа против Аба а против сите други екипи како што си и ти наведел во твојот пост Мзт примаше по 75 и више поени....
Тодоров од све тоа што кажа пред сезона до сеа ништо не исполни али ете го служи срека и сеуште е на клупата на Мзт ама до кога.....

Член од
12 декември 2010
Мислења
220
Поени од реакции
264
Тодоров се прецени и те како се прецени пред почетокот на првенството каде што даваше изјави дека ке се прошетал по лигава и без класичен центар,дека Мзт мора да игра одбрана со која нема да им дозволи на противничкит екипи да постигнуваат повеке од 65 кошеви а тоа само му успеа против Аба а против сите други екипи како што си и ти наведел во твојот пост Мзт примаше по 75 и више поени....
Тодоров од све тоа што кажа пред сезона до сеа ништо не исполни али ете го служи срека и сеуште е на клупата на Мзт ама до кога.....
Уште коа го склапаше тимот видов дека нешто не е во ред со човекот. Па коа почна да ги дава оние изјавите за ,, високото дете со запчето'' и арогантно да го навлекува бесот на сите екипи со изјавите на 15 Август дека ќе биде шампион знаев дека ќе се деси ова. Денес прв пат навивав против МЗТ (како и многу други) ама ништо. Изгледа до нас е :vozbud:

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
Фени дома или недај боже Работнички на гости. Е тогаш веќе нема каде!
За вторава сигурно ја губите, треба да ни пуштите да тепаме, кој ќе се расправа во плеј оут. Пореално е фени да го тепате, него Работнички ...

И честито победа против Слобода Сарај

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.991
Поени од реакции
1.272
За вторава сигурно ја губите, треба да ни пуштите да тепаме, кој ќе се расправа во плеј оут. Пореално е фени да го тепате, него Работнички ...

:icon_mrgr:

Член од
5 август 2011
Мислења
210
Поени од реакции
389

Во случај да ги изгубите следни две кола, значи прашувам чисто информативно ќе играте плеј аут или сеуште ќе имате шанса за плеј оф? По мене мислам дека Кожув, Аба и Вардар се најголеми конкуренти за плеј аут...
--- надополнето: Nov 24, 2011 11:29 AM ---
[quote="Che Gevara, post: 4582773" За вторава сигурно ја губите, треба да ни пуштите да тепаме, кој ќе се расправа во плеј оут. [/quote]

:icon_mrgr:

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
Во случај да ги изгубите следни две кола, значи прашувам чисто информативно ќе играте плеј аут или сеуште ќе имате шанса за плеј оф? По мене мислам дека Кожув, Аба и Вардар се најголеми конкуренти за плеј аут...
--- надополнето: Nov 24, 2011 11:29 AM ---
[quote="Che Gevara, post: 4582773" За вторава сигурно ја губите, треба да ни пуштите да тепаме, кој ќе се расправа во плеј оут.
:icon_mrgr:[/quote]

Предвиџење
Како што се развива табелава има шанси за супер лига, со Вардар имаме негатива, значи доколку имаме ист број на бодови, вардар е пред нас ( службено ја добија со +20, ги тепавме 2, сума -18 ); од Куманово изгубивме 1 2 разлика не ми текнува точно, да ги добиеме во дуелот во Парк со повеке од 2 разлика ке бидеме пред нив, а за Куманово не верувам да победи некој од Дуо Трио ( Фени, МЗТ, Торус ) па да има победа плус од тие дуели, али Ку има моментално утакмица мање од нас. Да не беше службената изгубена со -20, Работнички на моменталнава табела ке беше пред Ку, ќе имаше - 21 кош разлика. Вас мора да ве добиеме ако сакаме да си правиме филмови за супер лига или мало немогуче да го изненадиме Фени сега во сабота (Сај Фај) па да го надохнадиме службениов од вардар да го ебам ... Лирија е приказна за себе, мислам дека неможе нагоре да иде од 4 место, ама може лесно надоле да иде ... не е моќна против Дуо Трио на домашен терен, али против другиве че вииме (али тие се педери ќе идат понатаму у име рамковен договор и лубов и разумење межу Косовари и Маќедонци).

Значи за Раб битни се следниве две ( Фени и Мзт ) ако не се тепа една вери тешко даље, вери тешко ...

Е сега, Мзт нема да биде прв, според мене ... Торус ќе биде прв, што на било кој што ќе се најде во позиција 4 за плејофф ќе му биде каде каде попријатно ... ( се надевам Раб ) .... За Мзт најбоље е да биде втор, пред Фени, со предност на домашен терен, и да ги избаците .... А за финале до Торус би тепале, ама со нас незнам :icon_mrgr:

Член од
13 октомври 2011
Мислења
28
Поени од реакции
13

Предвиџење

Како што се развива табелава има шанси за супер лига, со Вардар имаме негатива, значи доколку имаме ист број на бодови, вардар е пред нас ( службено ја добија со +20, ги тепавме 2, сума -18 ); од Куманово изгубивме 1 2 разлика не ми текнува точно, да ги добиеме во дуелот во Парк со повеке од 2 разлика ке бидеме пред нив, а за Куманово не верувам да победи некој од Дуо Трио ( Фени, МЗТ, Торус ) па да има победа плус од тие дуели, али Ку има моментално утакмица мање од нас. Да не беше службената изгубена со -20, Работнички на моменталнава табела ке беше пред Ку, ќе имаше - 21 кош разлика. Вас мора да ве добиеме ако сакаме да си правиме филмови за супер лига или мало немогуче да го изненадиме Фени сега во сабота (Сај Фај) па да го надохнадиме службениов од вардар да го ебам ... Лирија е приказна за себе, мислам дека неможе нагоре да иде од 4 место, ама може лесно надоле да иде ... не е моќна против Дуо Трио на домашен терен, али против другиве че вииме (али тие се педери ќе идат понатаму у име рамковен договор и лубов и разумење межу Косовари и Маќедонци).

Значи за Раб битни се следниве две ( Фени и Мзт ) ако не се тепа една вери тешко даље, вери тешко ...

Е сега, Мзт нема да биде прв, според мене ... Торус ќе биде прв, што на било кој што ќе се најде во позиција 4 за плејофф ќе му биде каде каде попријатно ... ( се надевам Раб ) .... За Мзт најбоље е да биде втор, пред Фени, со предност на домашен терен, и да ги избаците .... А за финале до Торус би тепале, ама со нас незнам :icon_mrgr:[/quote]
Многу добра анализа, ама прогнозата повеќе ми личи на онаа србската: "шта је баби мило, то се баби снило"(немој да ми замериш не го кажувам ова зајадливо, туку чисто реално). Инаку според мене до крај може се да се очекува, што би рекле тие од тиквешијата: "д"лга е нивата за орање"

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Глупаци тешки се, го дадоа Јаневски, го дадоа Грим и сега на тренинг место да се уигруваат Чековски - Гечевски они ќе треба да тренираат еден против друг. (n)
Башка тоа што ќе немаме замена на центарската позиција доколку не дај боже се повреди Гече.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Абе...повторете ја онаа Не ми треба мене титула,чисто у случај на крај на сезоната да треба пак да ја пеете :)

Kajgana Shop

На врв Bottom