Грција не е против македонците, Грција е против фалцификуваната историја на Груевски,каде што не знае дали има антички или словенски корени..
ти глуп ли си роден или секојдневно вежбаш? ќе да е ова другово
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
баш вчера прочитав како еден Србин од Македонија кратко и јасно ги замолчи некои квазиисторичари-националисти на еден српски форум па го пренесувам неговиот текст овде:
vidim ja da je ovde puno istoricara koji "znaju" komplet istoriju.i kako je nastala grcka, i makedonija i srbija.cak znaju kako je nastao i tajvan.ja sam balkanac koji zivi u makedoniji, kakva balkanska ironija, otac srbin, majka hrvatkinja a ja makedonac.
e sad, ono sto sam hteo da pitam "cenjene" istoricare ovde, da mi objasne u kratkim crtama u kojim to bitkama izmedju slavima i makedoncima, (jelte, sloveni su dosli ovde)makedonci su istrebljeni pa ih nema, ne postoje vise
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
ili kojim to ladjama su preseljeni "tamo negde" u sahari mozda, pa njihovi potomci su mozda tamo
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
alooo, njihovi potomci su ovde, medju nama, zive i disu isti vazduh kao i mi ostali, samo sto mi srbi nemamo snage to da priznamo, da se osvestimo.ako su i oni srbi, kako to da majka srbija je dozvolila da bude sestra sa grckom koja je uradila najveci pokolj nad tim "srbima" na gramosu, vici.ispoubijala, proterala i asimilirala ne na desetine hiljada, vec stotine hiljada "srba" koja u svom "neznanju" su se nazivala makedoncima i bas zato su nastradala.
neki pametnjakovic koji zamislja da je istoricar malo gore napisao da su anticki makedonci bili iz grckih plemena, pa zna li on sta pise ili ne? pa samo ime grk, grcka, grcko je izmisljeno 1872 godine upravo da bi promenili svojim falsifikatima istoriju, kako su oni bili pobednici, oni su i pisali istoriju pa sad citajte i verujte sta oni pisu.pa makedonci (i oni anticki) su najvise stradali od atinjana i njihovih pajtasa, upravo su oni "anticki grci" pisali kako makedonce mrze iz dna duse i zele da ih NEMA.
ostavimo makedonce na miru vec jednom, dovoljno su patili od svih nas, ko je dosao ovde, proglasavao se osloboditeljem a od koga, od njih samih? ustvari su svi bili okupatori, i mi srbi i bugari a najveci i najstrasniji grci.
pozdrav svim dobronamernim ljudima i iz srbije i iz makedonije i iz bugarske cak i iz grcke, ima tamo cak u atini koji su svesni za makedonsko postojanje i bore se, ali nemaju uspeha zbog fasistickog rezima koji jos vlada u grcku.