Нокаут Unplugged и пријателите во Метрополис Арена - - 28.12.2011

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.595
Поени од реакции
14.414
Од фејсбук профилот на Нокaут:

Nokaut Unplugged
Предновогодишна 100% акустична вибрација! Официјално: Нокаут Unplugged и Пријателите, 28 декември, Метрополис Арена, Скопје!!!

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
и нема да биде 100% акустична вибрација како што се најавите само ќе се наполни Метрополис онолку колку што ќе биде таман за да рипнат џебовите за неколку сантими

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Предновогодишните денови кога Скопје лумпува како лудо во ритмот на турбофолк, не знам колку се соодветни за вака квалитетно доживување.
Второ, некако им се уарни комерцализираноста па решија почесто да ја применуваат.

Сметам дека идејава можеби им е интересна, но во друг термин.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.737
Поени од реакции
49.286
Каков фејл од "бенд" страшно.....
ова одсекогаш сум го тврдел,
може комотно да кажеме дека најголемите хитови т.е најпопуларните песни на овие концерти нивни, не се воопшто нивните, или се на Игор или на Студени Нозе... чудно али никој не ги поштува “еј би си ен два три’’ и ““нокаут меѓу звучници’’

али добро.... кога има пациенти должност ти е да ги услужиш, проклет да е првиот што стави клип од нивниот прв концерт на фејсбук. од него се ова почна.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Зашто не се на Таксират? Таман ќе беше. Очај. А знам неколку луѓе што пак ќе одат, сигурно.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
Во Колосеум беше чиста утка!

Ова сега некако пак ми делува така, Метрополис Арена? Не е утната локацијава?

Мислам дека ако стварно веќе треба да прават, нека го направат тоа после нова година, да биде во празнично издание, плус тивко, мирно и да се седи. Едноставно да биде ВИСТИНСКИ UNPLUGGED!

Ама изгледа никогаш нема да го повторат овој настап:

А шо претераа претераа, што ми требаше да ги правам познати... :D Премногу напнав и ја -_- Се почна со 'Во Бестрага', постирање секој ден песната, па после аплоадирав концертот низ форуми и страни, па на YouTube... и ете ти :/​

Kajgana Shop

На врв Bottom