A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Xak
  • Време на започнување Време на започнување
Сте приметиле ли на некои програми,посебно македонскиве како сликата осцилира и не е баш чиста или тоа е само кај мене проблемот.Ако не дај нека ги средат малце.

Ми ги пореметија сите канали, канал5 на 90ка ми е. А и не само кај мене, и кај други било вака.

Де бе луѓе промена на фреквенциите имаат направено, и порано се дешавало ова. Си имате и на сајтот ама кој видел.

http://www.blizoo.mk/news.html?single_news=5

Ги споебале сите фрекфенции, дедо ми ќе ги коле :ROFLMAO:

И баба ми сака да ги коле. Немажена, младолика..треба да се договорат на кафе да одат да се договорат за колење. :D

Ми кажаа дека сите сега се наредени како во дигитална по ред.Скенирајте ги автоматски и ќе се средат.

И баба ми сака да ги коле. Немажена, младолика..треба да се договорат на кафе да одат да се договорат за колење. :D

Можеби ќе се засфиѓаат(ај можеби дедо му има убава пензија:coffee:).

Инаку кај мене во Велес,веќе 5 дена немам ниеден канал од discovery мрежата....и тоа на дигиталниот ресивер.

Дали вечер на некоја тв од понудата на близоооооооо ке има пренос од натпреварот помеѓу Жлезда и Партизан !

Pocnaa li da gi davaat novite crni resiveri vo Skopje, ovde vo KU nema aber uste....

Да почнаа ги даваат и обичните (SD) црни ресивери од марката TOPFIELD и новите (HD) ресивери од марката ADB и можам да кажам HD каналите им се нешто најдобро до сега што го понудиле. Позз

може некој да сликне како изгледа blizoo мени,канали,и нешто др

Еве некои слики од менито:
nmj1hf.jpg

25r1aaq.jpg

2ue7a7b.jpg

96e0ia.jpg

vcrtw4.jpg

ev4z2x.jpg

1zmyyb4.jpg

Ги сликнав набрзина ако сакате слики од друго нешто слободно кажете не е проблем да сликнам уште неколку :) поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom