iPhone 4S наскоро во T-Mobile

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.604
Поени од реакции
13.302
Атрактивниот телефон со ознаката 4S ќе може да се купи во во црна или во бела верзија, а моделот од 16GB ќе чини 11.450 денари. За моделот од 32GB ќе треба да се одвојат 17.450 денари, како и 23.540 денари за iPhone 4S со меморија од 64GB.

Цениве се за каква тарифа?

Член од
24 јуни 2010
Мислења
206
Поени од реакции
68
Атрактивниот телефон со ознаката 4S ќе може да се купи во во црна или во бела верзија, а моделот од 16GB ќе чини 11.450 денари. За моделот од 32GB ќе треба да се одвојат 17.450 денари, како и 23.540 денари за iPhone 4S со меморија од 64GB.

Цениве се за каква тарифа?
Ова се цени за i3600 тарифата

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Подобро од ибеј на рати 600$-800$ за 16 GB и 32 GB со виза картичка него договор со т-мобајл ќе го платате дупло со тие нивни високи претплати ;)

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Нешто што можеби ќе ве премисли :D

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Дечки една молба до тие што ќе го купите.

Да го/ја прашате Сири дали ќе влеземе во Европска Унија.

Фала

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Дечки една молба до тие што ќе го купите.

Да го/ја прашате Сири дали ќе влеземе во Европска Унија.

Фала
Прашањето е дали некој воопшто ќе го земе,поготово од Т-мобајл гледајќи ги цените за постпејд.
Подобро од мобилара ќе го земам,поевтино ќе ме фати,отколку од т-мобајл да се ошурам ко ненормален.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Прашањето е дали некој воопшто ќе го земе,поготово од Т-мобајл гледајќи ги цените за постпејд.
Подобро од мобилара ќе го земам,поевтино ќе ме фати,отколку од т-мобајл да се ошурам ко ненормален.
Јас неможам да сватам зошто го сакате овај телефон и зошто толку давате пари. Аппле ве коле бе дечки изработката на телефонот чини само 120$ а вас ви мете по 700. И што е најстрашно продава милиони

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Јас неможам да сватам зошто го сакате овај телефон и зошто толку давате пари. Аппле ве коле бе дечки изработката на телефонот чини само 120$ а вас ви мете по 700. И што е најстрашно продава милиони
Да, а? А колку чини вградениот софтвер, Siri, Appstore-от, работната рака да се склопи, дистрибуцијата, маркетингот, брендот, интелектуалниот труд да се дојде до тој телефон?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Така пишав јас само,не дека сакам да го земам :icon_lol:
Ама ако гледаме од целосен аспект,дека е поедноставен од Андроидот,така си е.
Дека секој апдејт го имаш на време,така си е.
Дека секоја апликација се искористува до максимум,така си е.
Дека секој што има Ајфон мисли дека е мангуп,така си е.
Дека не се замараш со менување ромови,за кој треба живци ако не знаеш како да го сториш тоа,и тоа како е поедноставен.
Дека целиот стајлинг е поедноставен на Ајфонот за разлика од Андроидот,така си е.
Да не набројувам многу многу други работи,ама што е и повеке од што треба скап,така си е.
Цените се тука енормно високи,додека во Америка и на скоро секое друго место можеш да го најдеш за упола од овие цени шо се тука.

П.С не сум ајфон фан,немој да ми лепите етикети одма,гледам само реално на работите.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Да, а? А колку чини вградениот софтвер, Siri, Appstore-от, работната рака да се склопи, дистрибуцијата, маркетингот, брендот, интелектуалниот труд да се дојде до тој телефон?
По телефон повеќе од 200 $ не доаѓа

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Ultra Boy

Не сум ни јас хејтер, ама се трудам да размислувам правилно :)
--- надополнето: Nov 25, 2011 1:34 PM ---
Многу ме интересира како дојде до таа бројка, ќе ми образложиш?
Значи, софтеврот, маркетингот, доставата не се плаќа за еден посебно. Туку за МИЛИОНИ заедно.

Така да нема што да се објаснува, не за џабе Ејпл е најбогатата фирма.

Kajgana Shop

На врв Bottom