Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 мај 2009
Мислења
1.256
Поени од реакции
2.593
Хах кој рекол бе дека против Ренова не можете да дојдете, јас мислам дека ова ви е 2 пат да гостувате кај Ренова,не сум баш сигурен.

Со ова однесување како да сте ја откриле Америка изгледате.
Поздрав...
Па сите вие бевте тие кој тврдевте дека сме гостувале во Тетово само против Тетекс бидејќи е тим состоен од Македонци и има Македонски навивачи а наводно не сме имале муда да гостуваме против Шкендија или Ренова.
Гостувавањето против Ренова го одработивме успешно, значи 2 полни буса во невидено лош термин, работен ден, вторник од 12 часот тргнување натпреварот започнува од 13, катастрофален термин кој го има само кај нас дефинитивно, но сепак Вардар ја има поддршката тие што бевме слободни отидовме. Вие испаднавте смешни со коментарите Тетово ова, Тетово она. немате муда за Тетово и слично се заканувавте, за да испадне во Тетово само да покажувате средни прсти од далеку да викнете неколку пати и толку од јаките Балисти :).
Ние само докажавме дека можеме да гостуваме секогаш и секаде каде што ќе имаме дозвола од противничката управа. Јас глава сечам дека доколку биде дозволено од управата на Шкендија исто така и тоа гостување ќе го обработиме.
А како е кога се нема дозвола од управа дознавте и вие пред некој месец ;)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Па сите вие бевте тие кој тврдевте дека сме гостувале во Тетово само против Тетекс бидејќи е тим состоен од Македонци и има Македонски навивачи а наводно не сме имале муда да гостуваме против Шкендија или Ренова.
Гостувавањето против Ренова го одработивме успешно, значи 2 полни буса во невидено лош термин, работен ден, вторник од 12 часот тргнување натпреварот започнува од 13, катастрофален термин кој го има само кај нас дефинитивно, но сепак Вардар ја има поддршката тие што бевме слободни отидовме. Вие испаднавте смешни со коментарите Тетово ова, Тетово она. немате муда за Тетово и слично се заканувавте, за да испадне во Тетово само да покажувате средни прсти од далеку да викнете неколку пати и толку од јаките Балисти :).
Ние само докажавме дека можеме да гостуваме секогаш и секаде каде што ќе имаме дозвола од противничката управа. Јас глава сечам дека доколку биде дозволено од управата на Шкендија исто така и тоа гостување ќе го обработиме.
А како е кога се нема дозвола од управа дознавте и вие пред некој месец ;)
Значи ние двапати сме гостувале против Вардар во Скопје.Вие немате гостувано никогаш.Да не зборам за гостувања против скопските екипи,така да против Ренова и Тетекс можете да гостувате секоја година без поголеми проблеми,ама за гостување против Шкендија прашај ги Лавовите како поминаа на последното гостување.

И оваа дискусија не не води никаде.И ние денеска имавме катастрофален термин па гостувавме.Па ако не си заборавил во Струмица тргнавме од 7 сабајле.

Член од
20 ноември 2011
Мислења
37
Поени од реакции
22
Знам дека е темава Фудбал,а зошто се споменуваат Фемили Аеродром ?

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.060
Подфорум е ова не е стриктрно а Фудбал туку е за Навивачки групи, тоа што само кај нас има групи што навиваат у кошарка е друга прича. Нигде у светот не е видено навивање само у сала, ама тоа е тоа Македонија енд евритинг ис пасбл...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Подфорум е ова не е стриктрно а Фудбал туку е за Навивачки групи, тоа што само кај нас има групи што навиваат у кошарка е друга прича. Нигде у светот не е видено навивање само у сала, ама тоа е тоа Македонија енд евритинг ис пасбл...
Green White Boys навиваат само во кошарка за Жалгирис,така да има навивачи што навиваат само во кошарка ;)
Знам каде целиш со муабетов,тоа си е одлука на ФА да навиваат само во кошарка и ни ти,ниту јас,ни никој друг не можеме да го промениме тоа.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Од 6:30 како тоа професорите ги заќутуваат својте неписмени ученици :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom