Power Balance: „Енергетски баланс“ со шарлатански производ

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Налет шо е лага....ГРДИ СЕ БРЕ ЛУЃЕ!!!
Би ја носеле зашо стварно изгледа добро, или зашо станала must-have, као венчињата со панделка?!
Исто и со другиве алки.
Сите што ги знам носеа во одреден период, и ако ги прашаш зошто?
- Шознам, ете се носат сеа.

Шо мерак ќе беше. :cuc:

Налет шо е лага....ГРДИ СЕ БРЕ ЛУЃЕ!!!
Би ја носеле зашо стварно изгледа добро, или зашо станала must-have, као венчињата со панделка?!
Исто и со другиве алки.
Сите што ги знам носеа во одреден период, и ако ги прашаш зошто?
- Шознам, ете се носат сеа.

Шо мерак ќе беше. :cuc:
Being (a) fish in the school - шо би рекол еден мој другар. И смешното е што овој да го речам мазохистички пристап резултира со се поголема масовност. Ох божеее.

Значи според вас кој носи нешто што го носат сите го носи баш поради тој факт да не се двои а не поради тоа што му е онакамм интересно? Aлал да ви е со заклучоков. :cuc:
Јас ко прво не ни знаев дека оваа е баланс, маланс алка, на сестра ми и ја дале на одмор, интересна ми се виде и ја ставив на рака. Да веруваш во вакви глупости дека помагало треба да ти фали нешто ама дека сите ја носат само заради мода не е така. Мене интересно ми е со алки на раката, на некој му е интересно со 5 прстени да шета и така.

Значи според вас кој носи нешто што го носат сите го носи баш поради тој факт да не се двои а не поради тоа што му е онакамм интересно? Aлал да ви е со заклучоков. :cuc:
Јас ко прво не ни знаев дека оваа е баланс, маланс алка, на сестра ми и ја дале на одмор, интересна ми се виде и ја ставив на рака. Да веруваш во вакви глупости дека помагало треба да ти фали нешто ама дека сите ја носат само заради мода не е така. Мене интересно ми е со алки на раката, на некој му е интересно со 5 прстени да шета и така.
Last line - haiku :pos:
Не, шега на страна, но ме нервира нешто као Mainstream продавање ствари и ако не носиш такво нешо те гледаат попреку. Настрана тоа што викаш дека обожаваш носење алки на рака, никој тоа не го оспорува. Мене ми е смешно коа ќе видам некој да ми продава морал за различност во масата а прв е тука да скокне во сето она што е „ин“ - (зборчето што веќе премногу е модерно а во исто време и иритира“) Значи контрадикторност во крајна мера.

Е ова се вика маркетинг, слични работи се продавале и за време на дивиот запад, сигурно сте гледале филмови каде некој продава зашеќерена вода како лек против се, арно ама кога ќе го фатат бесилка.
Слично нешто се правело и со цигарите т.е тутунската индустрија им давала големи пари на актерите да се појават со цигари во јавноста т.е да продаваат имиџ, со што после некои од нив умираат од рак на пример Џон Вејн. Исто и со ова е а исто е и со продавањето на изглед на метросексуалец како што е Давид Бекам, и што е лошо секогаш има лековерни луѓе кои веруваат, ама најлошото е што ги има во доволен број што некој би го направиле милјардер.
Епа на здравје шишање нека ви е на тие што го купиле, како сте поминале значи добри сте.

не знам кога овие биле во мода и сите ги носеле ... ја не знам никого кој носел вакви ...

Незнам за вас али ја мислам дека помагаат. Си купив една ваква пред месец дена и сум задоволен. Ја носам околу пенисот и има разлика. Без разлика дали имам ерекција или не мојот баланс е совршен.

Power Balance = Hasbro's Best Thing Ever
Сите што го купиле = Stewie

:ROFLMAO:

720768_460s.jpg

Знаев уште кога излегоа дека се измама, и дека нема никаква врска со никаков баланс.
Но алкиве се интересни на изглед, и баш затоа долго време барав да купам некоја копија.
И денес најдов, си купив за 150 денари, но се заебав си купив голема и сега не ми се носи :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom