Каков лажго си човек. ТВОИ РАЗМИСЛУВАЊА? Озбилно?No happy family oh i thought wrong .
Работата е дур си млад да искусиш што е можно повеќе пред брак да станеш мирна душа.Ако на сите им се свиѓав светов ќе беше розив и немаше да биде интересен.Јас од никој не барам да ме брани камоли да ми се претстави како портпалол и мој адвокат.Јас на никој не можам да му го сменам мислењето за било што,затоа што мое е да си кажам а ваше е да го прифатите и одбиете.Јас не сум курва на вниманието,а камоли да изигравам нешто што не сум.Јас сум отворен човек и се што сакам е да се запознавам со луѓе.Никој ама баш никој нема да ме девалвира,камоли да понижувам некој што воопшто не го знам,камоли да се спуштам на негово ниво и да почнам да играм негова игра.Можам да се зезам да се правам што но јас сум најнормален човек,ако има грешно во моето размислување нека отиде да се преиспита себеси прво,па после сите други.Јас си ги знам сите мои сите слаби и добри страни не сум најсовршената личност.Тоа што ми го дале моите е да ги љубам сите личности без разлика дали се добри или лоши личности.Како што сум рекол правете што сакате со мене правете сеир или бидете ми пријатели.Друго неможам да понудам освен мојот мозок и моите размислувања за животот.Ако има некој свадба може ви ја разубавам со тоа што ќе играм валцер тоа ме правело што балерина хаха.И за крај ќе кажам дека жената е сликата а без цврста рамка таа виси во облаци и ништо прави во животот.
Од кај тогаш поими како 'Алфа мажјак'? Од кај целата идеа да и пристапуваш на цура без уопште да ја знаеш туку онака и се појавиш на улица?
Познато ти е имево "The Game" од Neil Strauss? Тоа им е библија на сите како тебе што отишле во тие работи. Луѓето се во голем степен не-предвидливи (посебно жените), и да речеш "Брат речи и ова кај нив тоа сигурно пали" е вреѓање на женскиот пол во најмала рака...но да се вратам на поентата, најверојатно ако човек отиде на улица и им рече на 10 цури здраво сакам да се запознаеме ќе има ист ефект како да и даде комплимент или whatever...
Но во право си за една работа, во љубов колку повеќе пробуваш (да стапиш во контакт со различни луѓе, да се пушташ или што и да било) толку си посреќен. Не постојат некои посебни правила тука како што ти тврдиш.