Љубовни совети од Стеф

• Креатор на темата Stef Bachatero
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
N

Nessa Alcarin

Гостин
И ти не си ми сигурна со мартинки на нозе :D
Абре и тие што носат мартинки сакаат да се гушкат... Сакам гушкање сега но колешката ме гледа накриво... А и плус слаба е нема ништо да осетам... Сакам некое меченце да дојде ... :( :(

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Абре и тие што носат мартинки сакаат да се гушкат... Сакам гушкање сега но колешката ме гледа накриво... А и плус слаба е нема ништо да осетам... Сакам некое меченце да дојде ... :( :(
А лав ?:D

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Сакаш ти за секс да збориме повторно? А Џони...
So many, various answers could be spinned on this one, all none too gentlemanly...:icon_lol:

Не ми се верува што прочитав! Богохулие!!!
Покај се и прифати го Стеф како твој љубовен гуру...
Се друго е пат, кој води кон љубовни разочарувања, корпи и скршени срца...Изборот е твој, а Судниот ден е близу...среда, 22:22, дискотека B2, влезот е слободен.
Псалмот е јасен...“По делата ќе ги познаете“, верата во Штефовото откровение е само едната страна од приказната, во секој случај нема да биде пропуштен аџилак на местото на заводничкиот Армагедон, посочената дискотека.

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Ништо од тебе ... само услови поставуваш. Ќе си ја викнам јас Пумичка... барем со неа знам дека додека се гушкаме нема нешто „тврдичко“ да не изненади .... :P
Ако осетиш само мекичко, а не и тврдичко исто е како да јадеш салата без ракија :D

Член од
15 јули 2011
Мислења
201
Поени од реакции
117
Ја чекам одговор од девојка .... И у принцип не судам за нешто или некој додека сам не го видам или запознаам, така да без да ја видам не би навредил никоја ... Затоа отворен сум за некоја понуда за кафе ..... Секако прво ФБ у инбокс да се видиме кои сме што сме, дали ќе се бендисаме :pos:
Holy fucking shit use common sense dude...1000+ постови на форум, и е кралица? ;) Ај сеа не си го малтретирај јазикот знам дека лижеше доста со постов :P

N

Nessa Alcarin

Гостин
Ако осетиш само мекичко, а не и тврдичко исто е како да јадеш салата без ракија :D
Ете како што спомнав порано... Само на едно нешто мислите вие машките... Да си го пикнете на топло во овие студени денови... Стеф не ве учи така, зошто не го следите вашиот љубовен гуру?
--- надополнето: Nov 23, 2011 11:30 AM ---
Зш бе мор, шо ќе и праиш ?:D
Очигледно ништо! Нема да може да зборне пред неа... Ќе остане со подотворена уста, и може и лиги да почнат да му течат... Нема да може ни да ја допре... А јас кога ќе ја видам ќе си ја изгушкаааааааам :love:

п.с. Леле што ми е денес многу љубовно сум расположена...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom