Фан Клуб: Барселона

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.710
Поени од реакции
22.849
Тито Виланова нема да патува во Милано. Опериран е во Барселона заради проблеми со паротидната(доушна) жлезда. Ни Росел, ни Зубизарета, ни играчите, во клубот САМО ГВАДИОЛА ЗНАЕЛ ЗА БОЛЕСТА НА ПЕП.
Зуби изјави дека сакаат да победат во Милано и победата да му ја посветат на Тито.
Anims Tito!

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Тито Виланова нема да патува во Милано. Опериран е во Барселона заради проблеми со паротидната(доушна) жлезда. Ни Росел, ни Зубизарета, ни играчите, во клубот САМО ГВАДИОЛА ЗНАЕЛ ЗА БОЛЕСТА НА ПЕП.
Зуби изјави дека сакаат да победат во Милано и победата да му ја посветат на Тито.
Anims Tito!
Мислиш Тито???
Anims Tito!!!

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Anims Tito!
Тажна приказна... Ептен заслужувате да победите утре, штета што нема да победите.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.710
Поени од реакции
22.849
Anims Tito!
Само јас можам да напишам таква глупост.
Поправка: САМО ГВАРДИОЛА ЗНАЕЛ ЗА БОЛЕСТА НА ТИТО.
Алегри изјави: 'Тоа што му се случи на вториот тренер на Барселона е тажно. Од овде му праќаме порака за подршка да се опорави побрзо'.
Денеска на прес-конференцијата, Пеп со многу емоции изјави 'здравјето на Тито е поважно од победа во Милано'.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Аман бе, ова многу лоши послеици од брцањето на прстот у око... :ROFLMAO: ќе горам у пеколот...

шала на страна, еве и Мурињо со порака за оздравување....

"Yo, como todos, el año pasado hemos mostrado nuestra preocupación con Abidal y lo hacemos de igual modo con Tito Vilanova. Que regrese rápido con su familia y al fútbol y que esté aquí el día 10 en el banquillo pleno de salud y tendremos el placer de saludarlo”.

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Иначе не знам дали Монтоја е пријавен за во ЛШ,ама ако е пријавен јас комотно би го ставил во прв тим утре.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Аман бе, ова многу лоши послеици од брцањето на прстот у око... :ROFLMAO: ќе горам у пеколот...

шала на страна, еве и Мурињо со порака за оздравување....

"Yo, como todos, el año pasado hemos mostrado nuestra preocupación con Abidal y lo hacemos de igual modo con Tito Vilanova. Que regrese rápido con su familia y al fútbol y que esté aquí el día 10 en el banquillo pleno de salud y tendremos el placer de saludarlo”.
И тоа во 9тиот круг :)
Инаку утре сакам напред да одиме со Меси, Виља, Педро. По долго време МВП да ги видам напред.

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Anims TITO !!!!!!

Значи утре како што кажа Зуби ќе се игра за Тито .... Мотивацијата е еден од клучните фактори во фудбалот .... Мислам дека Милан нема што да бара утре на Сан Сиро :)
--- надополнето: Nov 23, 2011 12:42 AM ---
Иначе не знам дали Монтоја е пријавен за во ЛШ,ама ако е пријавен јас комотно би го ставил во прв тим утре.
En aquesta darrera sessió s'han exercitat els 21 disponibles de què disposa Josep Guardiola, els 17 del primer equip i quatre jugadors del B (Cuenca, Bartra, Dos Santos i Oier).

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Нека му е честит празникот на Максвел, за многу години. :)
Максвел е само споредна фигура, најголемиот фаворит за освојување на наградата ,, дрво на дрвата " е нашиот екс дрвен играч, кој утре ќе се обиде да го нокаутира ослабениот Гвардиола :pos:

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Mora da igra Buskets i so 4 defanzivci utre,a ne kako sto nekoj pogore napisal 3-1-3-3 formacija....Ako Pedro e spremen da igra ( a ne veruvam deka e 100 % ) bi sakal da igra,ako ne togas Sancez go imame.Imame motivacija za utre....
Anims Tito...

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.462
Anims TITO !!!!!!

Значи утре како што кажа Зуби ќе се игра за Тито .... Мотивацијата е еден од клучните фактори во фудбалот .... Мислам дека Милан нема што да бара утре на Сан Сиро :)
Свесен си што напиша?

Ова е последица од гледање на Барса од 2008ма или во најдобар случај 2006та. Чак ни играчите ни Гвардиола не си зимаат за право да го потценат Милан ама па и уште коментар Милан нема што да бара утре на Сан Сиро се гледа бељата што ја направи интернет ерава кај младичиве! Се неадевам дека и играчите се со мислата Милан нема што да бара на Сан Сиро...

Kajgana Shop

На врв Bottom