- Член од
- 21 август 2011
- Мислења
- 5.064
- Поени од реакции
- 5.665
А со што ?Па правење сендвичи... се разбира...![]()
А со што ?Па правење сендвичи... се разбира...![]()
Е ова не е тој искрениот .... Да не се лажемеПа правење сендвичи... се разбира...![]()
Ти со што сакаш, со тоа ќе ти направам..А со што ?
Multitasking girl a ..... LikeТи со што сакаш, со тоа ќе ти направам..
Мојот памет (неможам да зборам за сите девојки) е на многу места истовремено. И ако нешто или некој не успее да ми го задржи вниманието повеќе од 5 минути, губам интерес...![]()
Го имаат бре душо, девојките. Мажите го немаат...Multitasking girl a ..... Like..... Го немаат тоа сите цури во себе
![]()
----the joke---->Жените се една убава слика но без рамка тие ништо не прават
Неќам сендвич, сакам парче вруќа пицаТи со што сакаш, со тоа ќе ти направам..
Мојот памет (неможам да зборам за сите девојки) е на многу места истовремено. И ако нешто или некој не успее да ми го задржи вниманието повеќе од 5 минути, губам интерес...![]()
So do the goldfish.Го имаат бре душо, девојките. Мажите го немаат...
Зависи кој како .... Али тоа е добра особина ... Ако го имаш - свати го како комплимент ..... Пошо не сум запознал многу девојки на кои можеш да им дадеш баш таков комплимент ......Го имаат бре душо, девојките. Мажите го немаат...
Пица правев за вечера... Ај наредниот пат ќе те викнам...Неќам сендвич, сакам парче вруќа пица![]()
So do men. For roughly 2 min....So do the goldfish.
For roughly 3 seconds...![]()
Не сакам комплименти... Неудобно се чуствувам од нив ...Зависи кој како .... Али тоа е добра особина ... Ако го имаш - свати го како комплимент ..... Пошо не сум запознал многу девојки на кои можеш да им дадеш баш таков комплимент ......
Nessa Alcarin, пред 11 минутиГо имаат бре душо, девојките. Мажите го немаат...
Nessa Alcarin, пред една минутаSo do men. For roughly 2 min....
Сакаш ти за секс да збориме повторно? А Џони...
Правеше а не ме викна, цццццццццц како не ти е срамПица правев за вечера... Ај наредниот пат ќе те викнам...
So do men. For roughly 2 min....
Не сакам комплименти... Неудобно се чуствувам од нив ...
Човек се чувствува неудобно во своја кожа кога глуми нешто што не е .... Во превод - комплиментот не беше на место ?Пица правев за вечера... Ај наредниот пат ќе те викнам...
So do men. For roughly 2 min....
Не сакам комплименти... Неудобно се чуствувам од нив ...