Љубовни совети од Стеф

• Креатор на темата Креатор на темата Stef Bachatero
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Само ме интересира за девојкиве што омаловажуваа и се правеа недостапни, дали тие имаат во моментов дечко и зошто НЕ ? ;) И дали тоа ги чини среќни?
абе каков дечко какви камења грди ко песој се сите...само што стеф ги лажи со своите вештини дека се кралици

абе каков дечко какви камења грди ко песој се сите...само што стеф ги лажи со своите вештини дека се кралици

Ја чекам одговор од девојка .... И у принцип не судам за нешто или некој додека сам не го видам или запознаам, така да без да ја видам не би навредил никоја ... Затоа отворен сум за некоја понуда за кафе ..... Секако прво ФБ у инбокс да се видиме кои сме што сме, дали ќе се бендисаме :pos:

Ја чекам одговор од девојка .... И у принцип не судам за нешто или некој додека сам не го видам или запознаам, така да без да ја видам не би навредил никоја ... Затоа отворен сум за некоја понуда за кафе ..... Секако прво ФБ у инбокс да се видиме кои сме што сме, дали ќе се бендисаме :pos:
тоа со главниот прво мораш да разговараш...дали ќе имаш одобрение ова она

Тема за Стево емци како да е Гледарика Сабрина?
The shit one puts up with these days...

Моментов се вика затишје пред бура:D

Абре излегувајте да бркате женски ејјј... Само едно нешто ви е на памет... Така ви е кога не се празнете редовно....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom