Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.879
- Поени од реакции
- 49.832
Бенфрика има дадено 2 на гости.Син, имаме 1-1 и 2-2 со Бенфика.

Они се први сега.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бенфрика има дадено 2 на гости.Син, имаме 1-1 и 2-2 со Бенфика.

Бенфрика има дадено 2 на гости.
Они се први сега.
Да се допрецизирам: Моментално не ги задоволуваме шампионските стандарди!А у 2009 кога изгубивме од Бешикташ и ЦСКА наеднаш ги задоволувавме кога изигравме после тоа со Милан?
.

Зашто ми го даде ова кога правилата во ЛШ со години се исти, Бенфика прва, Јунајтед втори, deal with it.
Да се допрецизирам: Моментално не ги задоволуваме шампионските стандарди!![]()
Јас пак мислам дека ќе ги победиме Базел на гости а оваа година и така тешко е за ЛШ освојување со вакви Реал и Барселона, реалност - ПЛ и ФА, англиски дабл ни е доста.Доста е летање засега....Сеа на Базел треба да му го наполнат газот![]()

Апсолутно... сака повеќе реализација - помалу силење! Сака повеќе ваѓање на игра - помалку жалење ,,они имаа среќа‘‘Se glede gol razlika ..A sega sme 2 na tebelata.. Benfica ima podobra gol razlika.. A i 2 da sme.. Ako sakame da sme sampione .. Mora da gi pobedame site.![]()
Ако некој плука по Џонс со мене ќе си има рбота ќе ја свртиме сигурен сум сега ДИмо барем уште 2 ќе даде![]()
Мсилам дека Фил подобро САФ да почне да го игра како деструктивец некако слабо делува како централен дефанзивец