Зошто македонските момци не фаќаат албанки за девојки?

L

.Lost Angel.

Гостин
Зашто па да не имам девојка албанка едноставно има љубов и помеѓу различни вери само ако стварно се сакаат некои јас би имал зашто да не али брак хмм... е тоа е малце тешкото

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Би одел со албанка (муслиманка), но во брак не би стапил. :) Само заради заебанциите со префрлање на вера итн....:D Јас не би станал муслиман, би ја терал таа да стане христијанка.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.818
И мислам дека оваа реченица кажа сè што ти не сакаше навистина да го кажеш. Кога ќе го отвориш чипсот и во него ќе најдеш 100 „чипсчиња“ совршено солени и убави и едно препечено, обично викаш чипсот беше топ, едно само ми се најде препечно.

Сим, да кажуев ја дека се викам Златко колку што ти кажуеш често дека си атеист, пола форум ќе го мразеа името Златко. :D
Па најчесто другата страна ме перцепира како христијанка, а јас немам ништо христијанско во мене и навреда за мене е да ме наречат така. ;)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.884
Ја не можам да се заљубам во албанка по шо тоа лицето и е нон-стоп покриено како да ја видам мајке му онака на слепо ли да ја фанам :pos:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Кратко и јасно , оти ќе јадат ќотек , од 1/2/3 колено братучедите на албанските девојки .....

Член од
21 ноември 2011
Мислења
884
Поени од реакции
410
Кратко и јасно , оти ќе јадат ќотек , од 1/2/3 колено братучедите на албанските девојки .....( ova e celiot odgovor na prasanjeto , nema druga pricina, sepak se si e vo mentaliteto, albancite ne smetaat za ,,niza,,rasa, taka da ne im e strav od bratucebite na makedonkite zatoa se i napadni i uspevaat, a makedoncite se plasat od problemi, koi i realno ke si gi dobijat, zatoa i ako vidat bratucedka so albanec , vrtat glava i se pravat deka nisto ne videle, a ne daj boze nekomu da mu padne na pamet da ,, brka ,, albanka )

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Зш ак фатиш албанка за женска 10 браќа и 50 први брачеди ќе те пукет

Член од
21 ноември 2011
Мислења
884
Поени од реакции
410
zatoa sto im e ponizuvanje so nivna rodnina da bidne nekoj koj go smetat za podolen od niv

Член од
21 ноември 2011
Мислења
884
Поени од реакции
410
fala bogu sto e taka, arem makedoncite ke si ostanat so makedoncite, bez razlika na vera , iako jas smetam deka verata e golema glupost

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
затоа што се диво племе и одма ќе ти се с`снат 10 браќа/братучеди/чичковци/татковци и остали роднини

Член од
21 ноември 2011
Мислења
884
Поени од реакции
410
затоа што се диво племе и одма ќе ти се с`снат 10 браќа/братучеди/чичковци/татковци и остали роднини
,,divo pleme ,, ???? - zaem ova ne vodi do toa deka razlicni nacii imaat razlicni karakteristiki????

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
За девојки тешко... пред мене има наведено 1001 причина. Но за кратка авантура секако дека може да се најде. Поготово за добра аналка нема подобри од албанкиве (y)

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
,,divo pleme ,, ???? - zaem ova ne vodi do toa deka razlicni nacii imaat razlicni karakteristiki????
па нормално дека имаат различни нации различни карактеристики.... албанците кај нас 95% се диво племе затоа и никој не ги сака нели

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Колку добра муслиманка си била , си одела само со муслимани.
Со ова “муслимани“ сигурно мислиш само колку да речеш дека си поинаква , а не дека навистина си таква по делата и верувањето.

Ако толку добро знаеш дека немало нации во Исламот (што не е вистина) , зошто не знаеш дека една муслиманка не може да има брачна врска со немуслиман , а да не збориме за вонбрачна. Вонбрачно е забрането со секого.

На некои пак не им е важно ни дали имаат расипани заби или не се бањати 2 недели, не ги удира шок , научени се и на такви.

Стравот го чува лозјето.

Дали ја побара за жена? (дали го принудија да ја земе за жена).

Или сакаше да направи од девојката предмет за задоволување на сексуалните апетити.

=

Јас еднашка сум одбранил (незнаејќи) девојка албанка која беше следена од неколку тинејџери , после дечките ми кажаа дека ја малтретирале затоа што била видена во македонски кафич со “сомнително“ друштво.

А друг случај во помлади години , со другарите тргнавме да тепаме во еден стан кој и да се најдеше , бевме сигурни дека има две девојки албанки во македонска придружба , но ни отвори врата албанец кого го знаевме како фаца , а имаше и македонец во станот , на прашањето што прават девојките тука , ни рече дека биле негови пријателки и ги донел во стан кај негов другар македонец, демек нема ништо што мислите , откако смени боја во лицето , пошто виде зошто сме дојдени, и ништо.
Но одпосле си велев , ј*боте , за какви к*рви ќе влезевме у белја , да влеземе во приватен имот , да тепаме сопственик , па да не соберат во полициско комбе.

Врски Македонец - Албанка јас не знам, секако дека има , тоа се врски во тајност.
Но врски албанец-македонка , знам доста многу, абсолутната вечина немаат везе со љубов. Најмногу ме нервираат мажи кои се во брак а истовремено одржуваат и некоја македонка на која ги трошат парите.

Општо , јас сум против вакви врски , колку заостанат сум а.
Од твојов пост може да се заклучи следново:

Многу Албанки се`уште немаат слобода да бираат партнер. Ако излезат со немуслиман следуе сачекуша за дечкото, премлатуење и закани од Албански силеџии. Ти тоа го оправдуваш. Многу цивилизирано од твоја страна.

Оние кои се спремни да премлатат неалбанец само затоа што иде со Албанка (на која вие мислите дека полагате право, како да е кобила од ваша лична ергела) се простаци и хулигани. Колку што гледам ти си бил дел од ова лепо друштво. Твоите заклучоци дека тие Албанките биле курви затоа што се дружеле со Македонци се уште попростачки. Цивилизираните Албанци се срамат од ваквите неандерталци.

Од постот исто така се зклучува дека многу Албанци се многу мерак да ебат Македонки, а Албанките да ги држат под узда. Ова е хипокризија и класично сељаштво.

Иднината е неминовна и не можеш да ја контролираш. Сите Албанки многу скоро ќе се изборат за правото да имаат партнери кои тие ќе ги си бираат без страв, без принуда или насилство од брутални типови како тебе. Твоите (и моите) внуци сигурно нема да ги боли уво за националноста на партнерот. Гарант. А ако ти мислиш да им мрчиш за тоа, спреми се да те отераат у курац.

Исламот и вистинските муслимани ги почитувам. Тие ги воспитуваат своите деца во верата и не млатат никого. Те разбирам за отпорот кон меѓунационалните врски, ама методите и постапките ти се ултра примитивни. Да, брат, заостанат си, и тоа бајаги. Али глеам дека око не ти трепнуе, така да, уживај, иднината е на твоја страна.;)

Kajgana Shop

На врв Bottom