L
.Lost Angel.
Гостин
Зашто па да не имам девојка албанка едноставно има љубов и помеѓу различни вери само ако стварно се сакаат некои јас би имал зашто да не али брак хмм... е тоа е малце тешкото
Па најчесто другата страна ме перцепира како христијанка, а јас немам ништо христијанско во мене и навреда за мене е да ме наречат така.И мислам дека оваа реченица кажа сè што ти не сакаше навистина да го кажеш. Кога ќе го отвориш чипсот и во него ќе најдеш 100 „чипсчиња“ совршено солени и убави и едно препечено, обично викаш чипсот беше топ, едно само ми се најде препечно.
Сим, да кажуев ја дека се викам Златко колку што ти кажуеш често дека си атеист, пола форум ќе го мразеа името Златко.
,,divo pleme ,, ???? - zaem ova ne vodi do toa deka razlicni nacii imaat razlicni karakteristiki????затоа што се диво племе и одма ќе ти се с`снат 10 браќа/братучеди/чичковци/татковци и остали роднини
па нормално дека имаат различни нации различни карактеристики.... албанците кај нас 95% се диво племе затоа и никој не ги сака нели,,divo pleme ,, ???? - zaem ova ne vodi do toa deka razlicni nacii imaat razlicni karakteristiki????
Од твојов пост може да се заклучи следново:Колку добра муслиманка си била , си одела само со муслимани.
Со ова “муслимани“ сигурно мислиш само колку да речеш дека си поинаква , а не дека навистина си таква по делата и верувањето.
Ако толку добро знаеш дека немало нации во Исламот (што не е вистина) , зошто не знаеш дека една муслиманка не може да има брачна врска со немуслиман , а да не збориме за вонбрачна. Вонбрачно е забрането со секого.
На некои пак не им е важно ни дали имаат расипани заби или не се бањати 2 недели, не ги удира шок , научени се и на такви.
Стравот го чува лозјето.
Дали ја побара за жена? (дали го принудија да ја земе за жена).
Или сакаше да направи од девојката предмет за задоволување на сексуалните апетити.
=
Јас еднашка сум одбранил (незнаејќи) девојка албанка која беше следена од неколку тинејџери , после дечките ми кажаа дека ја малтретирале затоа што била видена во македонски кафич со “сомнително“ друштво.
А друг случај во помлади години , со другарите тргнавме да тепаме во еден стан кој и да се најдеше , бевме сигурни дека има две девојки албанки во македонска придружба , но ни отвори врата албанец кого го знаевме како фаца , а имаше и македонец во станот , на прашањето што прават девојките тука , ни рече дека биле негови пријателки и ги донел во стан кај негов другар македонец, демек нема ништо што мислите , откако смени боја во лицето , пошто виде зошто сме дојдени, и ништо.
Но одпосле си велев , ј*боте , за какви к*рви ќе влезевме у белја , да влеземе во приватен имот , да тепаме сопственик , па да не соберат во полициско комбе.
Врски Македонец - Албанка јас не знам, секако дека има , тоа се врски во тајност.
Но врски албанец-македонка , знам доста многу, абсолутната вечина немаат везе со љубов. Најмногу ме нервираат мажи кои се во брак а истовремено одржуваат и некоја македонка на која ги трошат парите.
Општо , јас сум против вакви врски , колку заостанат сум а.