16.000 пријател...односно 8...зошто со другар по пола го играв ливчето...10 утакмиц...сабота недела...и таа последна ни беше......ПСЖ најместена утакмица викендов,да ти ебам французите!Ваљда сите не утепа
Па да тепаше Псж спортските ќе изгореа сите али тоа е..Мора да се мести некад па да карат и они нешто..Мене покриво ми е што стаив 600 денари на Псж,со кој памет го напраив тоа незнам..Фатив доста утакмици само Псж ме поеба..За 10ипол миљарди ме кутна.....кога видов Пасторе сам пред голман кој му легна долу он намерно како да шутна ниско во голман, друга ситуација голманот на земја легнува овој високо над гол....и уште сто слични шанси...... За утре сигурна ? Не Уплакајте
он го стави и само ме посети да ја изиграм на еден тикет а прочитав за тоа инфо уште вчеракога видовте дека сите фаворити си тепаја не ви текна дека некој мора да намести за кладилници и многу фала на тој со имаше постирано за Јуниор мислам дека беше Заебаниот ме мрзи да барам
Истото и јас го размилсувам . Само се мислам да ги играм сингл а може и дубл ама најреални ми се и дветеsto mislite za ovoj dabl se mislam da gi igram igram all in Manchester Junajted i Marsej kecovi?
си ги исплескал кладилниците бравос така се играОва за вчера зш не влезе само Гирона
Штета за ПСЖ, ја појачав со нејзе Чико и + Лос Ангелес 1 и У Де Чиле x2 и Коринтианс со 500че, ќе им земев уште 5000, но и вака е супер.