- Член од
- 13 јануари 2011
- Мислења
- 15
- Поени од реакции
- 6
nemoj da si igrate da pisuvate u ime na grupa.toj sto treba da pisuva si pisuva na nas forum! nemoj da se pretstavuvate kako f.a!!! neka se izbrise se povrzano za fa.
Ти па мислиш дека некој озбилно го сваќа форумов...nemoj da si igrate da pisuvate u ime na grupa.toj sto treba da pisuva si pisuva na nas forum! nemoj da se pretstavuvate kako f.a!!! neka se izbrise se povrzano za fa.
Послем овој коментар решавам веќе да не пишувам на форумов и го замолувам администраторот да ги избрише сите мои постови.......znaci na ova forumov obicno gledam deka debilni luge diskutiraat i pravat prazni muabeti so nemaat veze i me nateravte da go aktiviram akauntov za da vi pisam... gledam deka spored nekoj debili tuka u nedela ja treba da izlezam nadvor i da cekam nekogo da tepam :S ZOSTO? zosto nekoj od selo prvpat dosol da se proseta niz grad/centar (nz vie seljacite kako go vikate) me interesira vie sto se objansuevte na taa tema kolku li godini imate ako imate na 22 godini a razmisluvate deka nekoj so ke ti projde niz naselba treba da go tepas nz togas so da vi kazam...nedela se znae za sto e si go ladis gleas TV gleas fudbal da pises nekoe livce u kladilnica vamu tamu na kafe da otides poso u nedela nemas niso od sto moze glava da te boli ni rabota ako si kopijl ni skolo itn... pominale pokraj galeri WOOOW i sto kur sakas da mi kaes deka tamu treba da sedat 200 dusi i da ve cekaat? toa gospod znae imalo vantre nekoj so otisol u nedela da si go izladi kurot kafe da pie i kelnerkite i sankerot drugo sakav da kazem deka hirstov ne e toj so treba da pravi sporedba zoso si e strumicanec... drugo nz zoso tolku se nakurcivte na KFM koga tehnickata sto vi ja dadoa blage veze nemase ! plus smesno e zoso vas gradocalniceto ve podrzue a da tvrdite deka KFM e protiv vas a KFM ne e FBI pa taka lesno moze da bide kontrolirana od strana na vlasta...i da bevte poveke bravo za brojkata... ali fakt e deka ste popaleni zoso vi e vetena titula... i prasanje za deckoto sto kaza deka site se ANTI AERODROM? pa da se ti ne si ANTI site so se za rabotnicki ti ne sakas nas ? kolku glupo razmisluvanje pa mn normalno ke bideme antiseloto koga mrzis nekoj...
Ај добредојде и на тебе, претстави се прво кажи што си прво, симпатизер, хулиган, интернет хулиган, педер, кјофтар, шемаџија низ градов (кафе мафе кладилница ау) за да ти објаснам ЗОШТО ?znaci na ova forumov obicno gledam deka debilni luge diskutiraat i pravat prazni muabeti so nemaat veze i me nateravte da go aktiviram akauntov za da vi pisam... gledam deka spored nekoj debili tuka u nedela ja treba da izlezam nadvor i da cekam nekogo da tepam :S ZOSTO? zosto nekoj od selo prvpat dosol da se proseta niz grad/centar (nz vie seljacite kako go vikate) me interesira vie sto se objansuevte na taa tema kolku li godini imate ako imate na 22 godini a razmisluvate deka nekoj so ke ti projde niz naselba treba da go tepas nz togas so da vi kazam...nedela se znae za sto e si go ladis gleas TV gleas fudbal da pises nekoe livce u kladilnica vamu tamu na kafe da otides poso u nedela nemas niso od sto moze glava da te boli ni rabota ako si kopijl ni skolo itn... pominale pokraj galeri WOOOW i sto kur sakas da mi kaes deka tamu treba da sedat 200 dusi i da ve cekaat? toa gospod znae imalo vantre nekoj so otisol u nedela da si go izladi kurot kafe da pie i kelnerkite i sankerot drugo sakav da kazem deka hirstov ne e toj so treba da pravi sporedba zoso si e strumicanec... drugo nz zoso tolku se nakurcivte na KFM koga tehnickata sto vi ja dadoa blage veze nemase ! plus smesno e zoso vas gradocalniceto ve podrzue a da tvrdite deka KFM e protiv vas a KFM ne e FBI pa taka lesno moze da bide kontrolirana od strana na vlasta...i da bevte poveke bravo za brojkata... ali fakt e deka ste popaleni zoso vi e vetena titula... i prasanje za deckoto sto kaza deka site se ANTI AERODROM? pa da se ti ne si ANTI site so se za rabotnicki ti ne sakas nas ? kolku glupo razmisluvanje pa mn normalno ke bideme antiseloto koga mrzis nekoj...
http://www.vest.com.mk/?ItemID=38FE7ECC0FB3134F816280D271ECD7E9Ај добредојде и на тебе, претстави се прво кажи што си прво, симпатизер, хулиган, интернет хулиган, педер, кјофтар, шемаџија низ градов (кафе мафе кладилница ау) за да ти објаснам ЗОШТО ?
Во врска со кфм и најдобриот поединец на утакмицата вчера Марјан Стојовски со дабл дабл учинок што да ти кажам.. дувна техничка и после праеше некои невидени компензации неќам да бидам пристрасен ама после тоа имаше 3 фаула без везе за Торус... у осталом што ти објаснуваш овде ФБИ дрн мрн коа прво коло плачевте ко мали деца за тоа со Вардар.
Нели мислиш дека треба да има некое независно тело што би ја контролирало работата на судиите (поправете ме ако веке има)? Па неможе бре такви грешки да се прават(а ги имаше многу) и никој да не одговара за тоа!
А ЗА ТОА СЕЛО ГРАД СПОРЕДБАТА ЕВЕ ТИ ЕДНА СЛИКА СО ИЛЈАДА ЗБОРОВИ... поздравПрегледај го приврзокот 36479
Озбилен си со муабетов што продолжуваш да го водиш во таа насока? Ваљда не си до толку очаен да бараш линкови со коњи и слично?
Не сакам да го водам муабетот во таа насока.Само ти посочив какви проблеми сте имале пред само година две кога на вашиот градоначалник му текна тие ливади кои служеа за коњите да ги напасувате да ги претвори во паркови со авионски писти,споменици,фонтани.А оваа слика е само пример како ајродромец доаѓа во градОзбилен си со муабетов што продолжуваш да го водиш во таа насока? Ваљда не си до толку очаен да бараш линкови со коњи и слично?
Ја верувам дека се работи за коњот кој дечкото го јава на сликата.. со оглед на вашата репутација и глупостите што ги правите може сте општеле со истиот па побудалел коа видел што го снашло и сеа незнае и он кај тера
И дај доста не го терајте муабетот на вакви глупи теми, дигнете го малце нивото на размислување тоа и ми беше поентата, затоа што како беше она пред фактите и боговите молчат. Рикверц поздрав
Ништо ти не треба да ми посочуваш експерту по животна средина и хортикултура, глеј помогни твојата ШТАЛА да си ја средиш па после прај се паметен и дели совети на други.Не сакам да го водам муабетот во таа насока.Само ти посочив какви проблеми сте имале пред само година две кога на вашиот градоначалник му текна тие ливади кои служеа за коњите да ги напасувате да ги претвори во паркови со авионски писти,споменици,фонтани.А оваа слика е само пример како ајродромец доаѓа во град
Биди ми поздравен..
АЈРОДРОМЕЦ????? браво......Не сакам да го водам муабетот во таа насока.Само ти посочив какви проблеми сте имале пред само година две кога на вашиот градоначалник му текна тие ливади кои служеа за коњите да ги напасувате да ги претвори во паркови со авионски писти,споменици,фонтани.А оваа слика е само пример како ајродромец доаѓа во град
Биди ми поздравен..
Уште еден експерт по градежништво, флора и фауна, транспортни уреди и возила и сличнооНа секоја нива, не се прави зграда ....
Над гробишта не се прави сала ...
А за Коњот тој барем е расен коњ ....
А кај вас само шумахери некои се избацуваат по булевар ....
И ДОСТА АЈДЕ ДА ПРАВИМЕ НОРМАЛНА ДИСКУСИЈА ... ПРЕКУ СТОЈАН ТАРАПУЗА СО ПЕДЕРИ КОЊОВИ АЈРОДРОМИ
Оооо ... Извинете КОЊИУште еден експерт по градежништво, флора и фауна, транспортни уреди и возила и сличноо
Боже има ли крај на ова???