- Член од
- 21 ноември 2011
- Мислења
- 6
- Поени од реакции
- 1
vodolija sum i kolku si vo pravo so ova da znaes no samo nikogas ne treba da se ostavi prostor za nekoe somnevanje treba iskrenost, vodoliite osekjaat koga gi lazat
па и јас сум затоа и кажувам каков да одбери за да нема макаvodolija sum i kolku si vo pravo so ova da znaes no samo nikogas ne treba da se ostavi prostor za nekoe somnevanje treba iskrenost, vodoliite osekjaat koga gi lazat
ахах па така кажи... а не ја мака ќе мачам тука со вагиа да си фатиш дечко водолија, да немаш мака.
ни ке те гњават, ни ке те прашат кај си била со кој си била, нити пак сакаат да ги прашаш. имаш дечко како да немаш. рајат
само пази да не помисли дека слободата му ја скратуваш, е тогаш ке има борби, инаку немаш гајле од ништо.
проверена работаахах па така кажи... а не ја мака ќе мачам тука со ваги
да знаеш ако не ја биде... ти ќе го кркашпроверена работа
zasto koga se zapoznavam so nekoja devojka i posle 20 min sme bliski posle 30 se muvame posle 40 me prasuva sto sum vo horoskop i kazuvam i samo vika osekjav obicno so postari se desava ova od 23 do 26??па и јас сум затоа и кажувам каков да одбери за да нема мака
абе види со водолија или ја бива или не. ако не се трпите одма ке знаеш. ако си опсесивно посесивна ке имаш мака. не се откажва така лесно од слободата и другарите па затоа не ни покушвај.да знаеш ако не ја биде... ти ќе го кркаш
па тоа и и кажувам, одма ке знае дали ке ја биде или не. нема трте мрте. или сте компатибилни или не сте.zasto koga se zapoznavam so nekoja devojka i posle 20 min sme bliski posle 30 se muvame posle 40 me prasuva sto sum vo horoskop i kazuvam i samo vika osekjav obicno so postari se desava ova od 23 do 26??
абе види со водолија или ја бива или не. ако не се трпите одма ке знаеш. ако си опсесивно посесивна ке имаш мака. не се откажва така лесно од слободата и другарите па затоа не ни покушвај.
инаку за другото ке ги имаш сите права и слободи на светот додека не ја злоупотребиш довербата. бог простува водолијата не
п.с договорено
--- надополнето: Nov 21, 2011 1:20 AM ---
па тоа и и кажувам, одма ке знае дали ке ја биде или не. нема трте мрте. или сте компатибилни или не сте.
Не го слушај, на вас жените ви треба најмашкиот хороскопски знак, а тоа е ОВЕН.ахах па така кажи... а не ја мака ќе мачам тука со ваги
посесивен да не заборави да спомнешНе го слушај, на вас жените ви треба најмашкиот хороскопски знак, а тоа е ОВЕН.
Глеј шо убаи особини имаат, самоуверени, родени лидери, заводници, енергични, романтични, оштроумни, борбени, страсни, оригинални, шармантни, охрабувачки и херојски настроени, големи другари, заштитнички настроени, дисциплинирани, секогаш ги исполнуваат зацртаните цели, најдобри татковци, и секако зрачат со сексуална енергија
Јас не сум посесивенпосесивен да не заборави да спомнеш
аааа чим е таква работата во ред.Јас не сум посесивен
Шо девојчиња ќе беа бе, 26години начукале и уште се муваат....ц ц цzasto koga se zapoznavam so nekoja devojka i posle 20 min sme bliski posle 30 se muvame posle 40 me prasuva sto sum vo horoskop i kazuvam i samo vika osekjav obicno so postari se desava ova od 23 do 26??
Џабе ви е све, стално ќе ве привлекуваат ѓубрињаБиди ѓубре како мојот бивши и сите ќе трчаат по тебе...Слушај ме што ти зборам, од женска гледна точка...