Football Manager 2012 - Општа дискусија

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Lol...јес да има 35 години, ама сеуште е бог и батина :D
Плус го скаутира Меси и овој вика дека можам да го земам за 12М€:eek:

Едит: ми прифатија 15 за Меси и 12 за Касиљас :pos:
Тежок баг изгледа....али who cares, има матер да им ебам на сите сега.
Не верувам дека е баг, се дешава често да се скараат со менаџерот и да ги бутнат на трансфер листа, најчесто ради платата која ја бараат :D И јас си го вратив Тевез назад за 3 милиона :pos:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Знам дека ќе разарам оваа сезона, затоа што го купив и Геце за 111М€:rolleyes:
Имав 177М€ буџер, мораше на некој да ги потрошам :D

fixXx

IoSonoInterista
Член од
26 август 2010
Мислења
157
Поени од реакции
15
Поголем баг до сега немам видено со шутевиве ,а и дадоа они гол па и јас им дадов и од кога изедначив се врати резултатот на 0-0 .До сега ми се нема случено вакво нешто

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.132
Поени од реакции
801
Поголем баг до сега немам видено со шутевиве ,а и дадоа они гол па и јас им дадов и од кога изедначив се врати резултатот на 0-0 .До сега ми се нема случено вакво нешто
Многу, многу слабо :pos:

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Леееееееееееее 255 шута чоече
и дечки вреди да се игра со Анжи зш ми пратија понуда у сезона 2013/14 ?

М

Мартин`

Гостин
Грешка сум јас нешто или само 11 милиони буџет даваат во Милан на стартот ? :eek:

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.132
Поени од реакции
801
Леееееееееееее 255 шута чоече
и дечки вреди да се игра со Анжи зш ми пратија понуда у сезона 2013/14 ?
Анжи се интересни, ако ти се игра во Русија и ако ЦСКА не го распродала тимот (пошто инаку не е предизвик лигата без јака ЦСКА).
--- надополнето: Nov 20, 2011 10:11 PM ---
Грешка сум јас нешто или само 11 милиони буџет даваат во Милан на стартот ? :eek:
Сегде се слаби буџетите (реално), пошто „потребните“ трансфери тимовите веќе ги направиле, па ти нема што многу да чепкаш.

М

Мартин`

Гостин
Сегде се слаби буџетите (реално), пошто „потребните“ трансфери тимовите веќе ги направиле, па ти нема што многу да чепкаш.
Фала за одговорот зошто ми беше чудно само 11 милиони, знам имам играно постари верзии и мислам таму повеќе даваше. Сепак ќе чепкам во тимот и тоа многу.. не е интересно со сите стандардни така да ќе правам “ремонт“ на оригиналниов тим тоа е сигурно ..

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Анжи се интересни, ако ти се игра во Русија и ако ЦСКА не го распродала тимот (пошто инаку не е предизвик лигата без јака ЦСКА).
--- надополнето: Nov 20, 2011 10:11 PM ---

Незнам за ЦСКА брат ама на Анжи тимов е тапа таке да предизвик невиден би имало :D

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.132
Поени од реакции
801
Фала за одговорот зошто ми беше чудно само 11 милиони, знам имам играно постари верзии и мислам таму повеќе даваше. Сепак ќе чепкам во тимот и тоа многу.. не е интересно со сите стандардни така да ќе правам “ремонт“ на оригиналниов тим тоа е сигурно ..
Да, во право си, ама мислам дека вака е пореално. Глупаво би било Барса и Реал на сите трансфери кои ги направија летово да имаат усте 100-тина милиони фунти плус за трошење - одма ќе направиш непобедлива екипа. А инаку за чепкање - сите љубиме да чепкаме :)
--- надополнето: Nov 20, 2011 10:27 PM ---
Незнам за ЦСКА брат ама на Анжи тимов е тапа таке да предизвик невиден би имало :D
Ја кога ги водев тимот беше топ - е сега не одговарам за некој ашљаци таму што се зезале со Махачкала :)

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Да, во право си, ама мислам дека вака е пореално. Глупаво би било Барса и Реал на сите трансфери кои ги направија летово да имаат усте 100-тина милиони фунти плус за трошење - одма ќе направиш непобедлива екипа. А инаку за чепкање - сите љубиме да чепкаме :)
--- надополнето: Nov 20, 2011 10:27 PM ---

Ја кога ги водев тимот беше топ - е сега не одговарам за некој ашљаци таму што се зезале со Махачкала :)
Уште едно питањце ти дава прецедателот паре зош мене малце ми понуди само 17 милиона за летен преоден рок ?

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Сезона 2021/2022 и Манчестер Јунајтед имаат долг од скоро милијарда фунти. :eek:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Заеби Тотенхем, на ништо не личеше тимот.
Си ги земав Дортмунд...

Одма демолирање на Шалке:cuc:

Kajgana Shop

На врв Bottom