Барам / Имам потреба од...

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Sakam da smenam txt na glavnata str da se izbrise postoeckiot i da se dodade nov nekoj si 10 reda...
VE MOLAM koj bi se nafatil toa da go napravi normalno ke si platam kolku kosta EPTEN MI E HITNO
нека не ти наплаќаат, ако ти бара ретардирана сума на пари, ја ќе ти сменам бесплатно

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
Ми треба изработка на лого кој ќе биде поврзано со нова година т.е. божиќ и може плус некоја филмска лента, за да се знае дека се однесува за филмови. И најважно е на логото да пишува Christmas Gifts!

Максимална голема: 250x80px, дали ќе биде слика или анимација, тоа воопшто не е битно. Изборот е ваш :)

Фала :)

P.S. Чувајте го .psd фајлот, за подоцна да ми го испратите.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ми треба изработка на лого кој ќе биде поврзано со нова година т.е. божиќ и може плус некоја филмска лента, за да се знае дека се однесува за филмови. И најважно е на логото да пишува Christmas Gifts!

Максимална голема: 250x80px, дали ќе биде слика или анимација, тоа воопшто не е битно. Изборот е ваш :)

Фала :)

P.S. Чувајте го .psd фајлот, за подоцна да ми го испратите.
Вакви ствари се плаќаат бааги.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
За кого како, некој помагаат поради желба. Не е све у парите.
Сум помагал и ја во оваа област многу без пари, али прекинав одкако почнаа да ги гледаат забите на коњот, ако ме сфаќаш.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Почнавме од школо да правиме интернет весник,само што моментално немаме некој посебни дизајнери,страната што ја правиме е од weebly.com и немаме ни банери ни логоа асални.Ако има некој кој ќе ми помогне да напраам банер или барем да ми даде насоки како да го правам би било супер.
BTW пробав со сите возможни креатори на банери ама не е тоа тоа немам идеја како да направам банер што ќе се совпаѓа со страната би му бил ептен благодарен. :pipi:

Член од
5 август 2009
Мислења
1.295
Поени од реакции
484
Почнавме од школо да правиме интернет весник,само што моментално немаме некој посебни дизајнери,страната што ја правиме е од weebly.com и немаме ни банери ни логоа асални.Ако има некој кој ќе ми помогне да напраам банер или барем да ми даде насоки како да го правам би било супер.
BTW пробав со сите возможни креатори на банери ама не е тоа тоа немам идеја како да направам банер што ќе се совпаѓа со страната би му бил ептен благодарен. :pipi:
Школо или факултет. Ако е школо, 10-ка во Дестан е таман, ако е факултет треба и пиво да изарчиш. Еве за почеток еден мал совет: дај барем име на весникот, тема, основни информации, анимација или статична, димензии, формат и сл. Ако е за краток совет доста е, мислам дека вреди барем за кромид :)

DarkoG

Better then ever before.
Член од
19 август 2008
Мислења
701
Поени од реакции
81
имам потреба да хостирам околу 20 веб страни.. но ми треба сервер дали би бил добар избор впс од ухост, гледам имаат повеќе ајпи со што може да се конгигурираат ns1, ns2 сервери за домени. дали би било во ред ако го порачам првото впс? поздрав

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Школо или факултет. Ако е школо, 10-ка во Дестан е таман, ако е факултет треба и пиво да изарчиш. Еве за почеток еден мал совет: дај барем име на весникот, тема, основни информации, анимација или статична, димензии, формат и сл. Ако е за краток совет доста е, мислам дека вреди барем за кромид :)
Не е уште толку земен замав на весников па и со мал совет ќе поминам,само незнам кромидот каде треба да го пратам:icon_lol:.
Школо е и весникот се вика JBT NEWS,се бави со школски работи,случувања во школото интервјуа со професори и сл.

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
Дали некој дизајнер е заинтересиран за изработка на front и back COVER за инструментален хип хоп албум?

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.879
Поени од реакции
6.936
Ме интересира кај нас неглде по графичкиве и принт студија изработуваат календар по нарачка. Значи со мои слики, само еден календар за дома? Дизајнот вероватно би бил нивни, само сликите мои.

Kajgana Shop

На врв Bottom