Mајката ........не заврши Барса 2-2 со Валенсија,а Реал 3-2.Ако Реал го положил слабо тој испит,Барса значит падна?.......Контадикторен си си.....Друже Ла лига следам од далечната 1997.Сте имале моменти кога сте биле пресилни за нас исто така сме имале моменти кога сме биле и ние силни за вас.Како и да се вртиш газот е од позади т.е откако Пеп е менаџер на Барса ние немаме пораз од вас во регуларно време.Јес да има Реал прогрес годинава,тоа никој не го оспорува али сепак стојам на фактот дека Пеп ќе биде со овој состав уште добар период непоразен од страна на Реал.Реал е уверлив против екипите како осасуна,Зарагоса и слични ним кои според мене не се мерило за јачина .Реал сеуште немал прав тест.Синоќа со Валенсија беше онака,тест од средно рамниште и искрено Реал ги има сеуште тие слабости.
Нека не ве лаже суперкупот кога на половината и повеќе играчи од Барселона им беше стартни меч во сезоната.
Малку иронично но синоќа се израдував на вашата победа(труе стори).Ептем ми е мило кога сте т.е кога играчите се во облаци пред класикото.Да не ти повторувам историја,истово се дешава последниве три години.Сега следи она фамозно дигање во облаци од страна на играчите и после лагано спуштање на земја.
Требал да му каже “ (...актеру, ти си никој и ништо...)SER Deportivos Valencia пренесува дека неколку играчи на Валенсија им соопштиле, дека Мурињо на линијата од теренот му се обратил на Жорди Алба, кој играше на левата бековска позиција, со зборовите:
„...payaso, no eres nadie...“ (...кловну, ти си никој и ништо...). Точно е ова?
Јас па што се глупирав вчера пенал било, ова е чисто рамо бе, ооо лелел само сакаме да ја оцрниме слатката победа на Моу на Местаља ... А тоа дека Мурињо го нарекол Алба кловн и дека е никој и ништо, во право е човекот .... Само Мурињо е некој и нешто, ФАКТ ....Ај види уште еднаш !
И мене ми изгледаше од другата камера дека е со гради па ми падна чудно зошто сите играчи на Валенсија креваа раце и се бунеа !
Пријателе ти стварно сеуште мислиш дека е рака ? Не си интересен веке, одјеби. И не верувај на се и сешто, јас сега ако ти кажам дека Касиљас му рече на Алба дека ја ебе жена му секој втор ден после тренинг, ти ке веруваш ?Јас па што се глупирав вчера пенал било, ова е чисто рамо бе, ооо лелел само сакаме да ја оцрниме слатката победа на Моу на Местаља ... А тоа дека Мурињо го нарекол Алба кловн и дека е никој и ништо, во право е човекот .... Само Мурињо е некој и нешто, ФАКТ ....
Јас мислам дека Хиго играше со рака, настрана од тоа што сум навивач на Барселона, настрана од тоа што колку и да сакам да бидам објективен, не можам ... А кој и би можел, по толкаво ривалство помеѓу нашите омилени тимови .... Можеби и немаше рака, но тоа е мое мислење ...Пријателе ти стварно сеуште мислиш дека е рака ? Не си интересен веке, одјеби. И не верувај на се и сешто, јас сега ако ти кажам дека Касиљас му рече на Алба дека ја ебе жена му секој втор ден после тренинг, ти ке веруваш ?
Пријателски совет, не збори после решена ситуација, ништо нема да смениш.
А и на крај краева зошто би лажел?
Higuain
"The ball hit my body; i felt it hit my chest. People who saw it on TV told me it wasn't a penalty. I nevertheless think Valencia's protests were normal because we would have done the same."
Ова веке ми се допаѓа...Јас мислам дека Хиго играше со рака, настрана од тоа што сум навивач на Барселона, настрана од тоа што колку и да сакам да бидам објективен, не можам ... А кој и би можел, по толкаво ривалство помеѓу нашите омилени тимови .... Можеби и немаше рака, но тоа е мое мислење ...
Нормално ништо не можеме да смениме, јас само бев исфрустриран од тоа што Валенсија имаше голема шанса за да извади бод од вчерашниот натпревар и да ја намали предноста на Реал пред Барса ....
Со делот за Мурињо, нормално дека медиумите можат да пишуваат се што сакаат, но по толку негови скандали, по толку обвинувања, по неговото понашање кое за ,, жал " не може да се сокрие пред тв камерите, нормално дека ќе верувам во секоја скандалозна вест поврзана со него, макар била и измислена .... Капа настрана за тоа што Му го има остварено во својата богата менаџерска кариера, но јас никогаш не сум го ценел, пред се поради неговото понашање ...
А си можел паметно да пишиш,а?Јас мислам дека Хиго играше со рака, настрана од тоа што сум навивач на Барселона, настрана од тоа што колку и да сакам да бидам објективен, не можам ... А кој и би можел, по толкаво ривалство помеѓу нашите омилени тимови .... Можеби и немаше рака, но тоа е мое мислење ...
Нормално ништо не можеме да смениме, јас само бев исфрустриран од тоа што Валенсија имаше голема шанса за да извади бод од вчерашниот натпревар и да ја намали предноста на Реал пред Барса ....
Со делот за Мурињо, нормално дека медиумите можат да пишуваат се што сакаат, но по толку негови скандали, по толку обвинувања, по неговото понашање кое за ,, жал " не може да се сокрие пред тв камерите, нормално дека ќе верувам во секоја скандалозна вест поврзана со него, макар била и измислена .... Капа настрана за тоа што Му го има остварено во својата богата менаџерска кариера, но јас никогаш не сум го ценел, пред се поради неговото понашање ...
зар е тешко да се заклучи тоа?По што го заклучи тоа ?
Ептен педерски на среќа....
Се сеќаваш на минатиот натпревар помеѓу Билбао и барса ? Кој се извади педерски на среќа циган еден ?
Иначе пенал немаше.
И што ако доминиравте кога губевте 2-1 и се извадивте во последните минути по кикс на одбранбен играч на Билбао,така да ти не треси глупости.зар е тешко да се заклучи тоа?
го гледаше ти натпреварот помеѓу барса и билбао? што тресеш глупости без врска.
едно е да ти упатат 3 шута и да ти даат 2 гола од кој едниот автогол.
а друго е она од синоќа со пречки и спорни ситуации во последна минута.
иначе за пеналот реков мањевише..имало и ќе има такви ситуации,тоа воопшто не ме фрустрира колку тоа што се извлековте.