Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Мурињо фер ??? Исто како ѓаволот да направил добро дело .... Колку беше само циничен , арогантен и провокациски настроен вечерва .... Обожавам кога после Ел Класико ја гледам оваа фаца ...
Фер ? Ај во себе појасни си го зборот фер и примени го у муабетот.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ама за Лига прајме муабет
Фудбалов се игра од кога е Пеп менаџер, титулите од тогаш се сметаат, незнам што не ви е јасно. Така сеа и ќе усвојат у статутот на УЕФА...

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Фино беше вечерва, морам да признаам, Барса - Сарагоса ја гледав дома сам, вторава, поинтереснава, Валенсија - Реал, кај еден другар дома, интересна утакмица, убаво собрано друштво, дел Реал фанс, дел Барса фанс, и уште неколкумина фанови на остали екипи надвор од Шпанија....Ремет до посерување, највеќе нормалнo помеѓу Барса вс Реал фанс, онака мераклиски што се вика, без лутиш, а и дел од муабетиве што сега ги прочитав помегу фановите на Барса и Реал овде ми се стварно ок....али кога ќе го прочитам Даворче, е тогаш стварно ме фаќа се*ка, па баш би сакал да го упознаам, онака реал лајф што се вика, пошто имам запек, да размениме муабет на фудбалски и разно разни остали теми, па еве упатувам апел до него, у наредна прилика нека ми пише по пп, дали е расположен за запознавање, нај цивилизирано.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
А пред неколку страници се понадевав дека мурињо конечно ќе реши фер да се спротистави на 10ти декември,но вечерва тоа падна во вода.
По што го заклучи тоа ?

што се запнале за пеналот..
мене криво ми е што циганиве се извлекоа вака педерски и на среќа..
за пеналот мање-више..
Ептен педерски на среќа....
Се сеќаваш на минатиот натпревар помеѓу Билбао и барса ? Кој се извади педерски на среќа циган еден ?

Иначе пенал немаше.

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Ај види уште еднаш !

И мене ми изгледаше од другата камера дека е со гради па ми падна чудно зошто сите играчи на Валенсија креваа раце и се бунеа !

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Сега ќе искочи друго видео, каде што се „гледа“ дека топката му удира во гради.
Само Игуаин знае кај му удри топката, ние никад нема да дознаеме, освен ако не се смилува, па да ни каже во својата автобиографија на 50 години :D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Е да бе, mano de dios... :pos:

Што и да искочи сеа, какво и да е видео каде што Игуаин ја удира со рака, имам(е) право да го употребиме аргументот „сечење фрејмови“... така да GTFO !!! :D

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Ај види уште еднаш !

И мене ми изгледаше од другата камера дека е со гради па ми падна чудно зошто сите играчи на Валенсија креваа раце и се бунеа !
Да не се расправаме за ова,од тој агол изгледа дека Игуаин игра и со рака но всушност тој кога ја избива со гради топката поминува покрај неговите раце.
Али јбг,секој има право на свое мислење.

Клик

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
може ТАБЕЛА? :D
--- надополнето: Nov 20, 2011 2:24 AM ---

Ама за Лига прајме муабет
Друже Ла лига следам од далечната 1997.Сте имале моменти кога сте биле пресилни за нас исто така сме имале моменти кога сме биле и ние силни за вас.Како и да се вртиш газот е од позади т.е откако Пеп е менаџер на Барса ние немаме пораз од вас во регуларно време.Јес да има Реал прогрес годинава,тоа никој не го оспорува али сепак стојам на фактот дека Пеп ќе биде со овој состав уште добар период непоразен од страна на Реал.Реал е уверлив против екипите како осасуна,Зарагоса и слични ним кои според мене не се мерило за јачина .Реал сеуште немал прав тест.Синоќа со Валенсија беше онака,тест од средно рамниште и искрено Реал ги има сеуште тие слабости.
Нека не ве лаже суперкупот кога на половината и повеќе играчи од Барселона им беше стартни меч во сезоната.
Малку иронично но синоќа се израдував на вашата победа(труе стори).Ептем ми е мило кога сте т.е кога играчите се во облаци пред класикото.Да не ти повторувам историја,истово се дешава последниве три години.Сега следи она фамозно дигање во облаци од страна на играчите и после лагано спуштање на земја.

B

BooBojan

Гостин
SER Deportivos Valencia пренесува дека неколку играчи на Валенсија им соопштиле, дека Мурињо на линијата од теренот му се обратил на Жорди Алба, кој играше на левата бековска позиција, со зборовите:
„...payaso, no eres nadie...“ (...кловну, ти си никој и ништо...). Точно е ова?

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Мурињо да кажал такво нешто? Нема шанси!

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
SER Deportivos Valencia пренесува дека неколку играчи на Валенсија им соопштиле, дека Мурињо на линијата од теренот му се обратил на Жорди Алба, кој играше на левата бековска позиција, со зборовите:

„...payaso, no eres nadie...“ (...кловну, ти си никој и ништо...). Точно е ова?
И да е точно у право е...два пати во второ со Озил се виткаше како овој да го згазил и мавнал со сета сила.
Мурињо е јако интелигентна машина, ниту го вреѓа ни ништо. Колку што знаеме само Циркузанти глумат и глумци, а во циркузот спаѓа и кловнот со што му го учука дека џабе му беше глумењето за да добие Озил црвен.!.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ајдееее! Почели су почели :D Прво Реал тепал на среќа и педерски. После Валенсија била оштетена, имало пенал. Па после тоа, кога видоа дека нема никаков пенал, Мурињо му рекол на Алба дека е кловн. Кога ќе излезе Мурињо да го демантира ова, ќе излезе дека играч на Реал му рекол на Солдадо “очите ти се како на кокошка“, па овој се навредил и после тоа бил деконцентриран па затоа Валенсија не успеала да постигне уште еден гол.
Не се бираат средства да се оцрни Реал после секоја утакмица, и да им се оспори секоја победа. Какви комплекси им имаат набиено, тоа е страшно нешто.

Kajgana Shop

На врв Bottom