A1 Net Lite безжичен Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Network
  • Време на започнување Време на започнување
Јавих и се на 181 и им кажах дека немам намера да го користам веке овај бежичен интернет и дека сакам АДСЛ и оваа ми вика ко ке поминел договоро да не го продолжам туку да склучам нов и да поднесам барање за фиксна линија и АДСЛ интернет и дека ке ми приклучили....Ае белким така биде да се отарасам од овај канта бежичен интернет....

Ако имаш само интернет од Оne мислам дека можеш да мигрираш во фиксна и интернет адсл без да чекаш да ти истече договорот.

Ако имаш само интернет од Оne мислам дека можеш да мигрираш во фиксна и интернет адсл без да чекаш да ти истече договорот.
Бев во салон во вторник и ми рекоа утре да идам да го потпишам договорот за фикс/нет/тв(Тотал) и ке чекам од понеделник па натаму да дојде екипа да пуште линија за фиксни тел....

Од денес можам слободно да се опростам од проверка на лимитот :) ... Се изненадив за 2 дена ми го одобрија новиот пакет ... брзината е одлична
1597525822.png

А за лимитот ела потроси ги за еден месец олку гига :) :) :)
unled1copyil.jpg

http://imageshack.us/photo/my-images/192/unled1copyil.jpg/
ова е само нет или нет/фикс пакетот.? Пошто ја појдов да склучам договор за нет/фикс и ми рекоа од први ке ми пуштеле.

Брзината сега:
1597819990.png

Значи дефинитивно треба да мигрирам :D

Дали има некој информација или лично искуство каков е интернетот во Бутел1 ( поточно на Марко Крале).Пред 5-6 месеци го раскинав договорот со ОНЕ во делот на интернет па прашањево ми е во насока ако се оправилие да мигрирам во ОНЕ фикс нет тв ТОТАЛ.Поздрав

Дали има некој информација или лично искуство каков е интернетот во Бутел1 ( поточно на Марко Крале).Пред 5-6 месеци го раскинав договорот со ОНЕ во делот на интернет па прашањево ми е во насока ако се оправилие да мигрирам во ОНЕ фикс нет тв ТОТАЛ.Поздрав

WADSL или ADSL имаше ?

Од денес можам слободно да се опростам од проверка на лимитот :) ... Се изненадив за 2 дена ми го одобрија новиот пакет ... брзината е одлична
1597525822.png

А за лимитот ела потроси ги за еден месец олку гига :) :) :)
unled1copyil.jpg

http://imageshack.us/photo/my-images/192/unled1copyil.jpg/

Со нов user i pass се логираше или?

Незнам шо се дешава у понделникот потписав договор и ми рекоа за ден дава ге ми го променат пакетот. Денес се јавувам и ми викаат миграцијата ке се изврши од 1 нареден месец??:confused:

Мене за нет/фикс пакетот ми рекоа ке ми се јават во рок од 1 недела.

So 400GB limit koga ke pocnat site masovno da dalnodiraat ne veruvam deka prosecnata brzina ke bide pogolema od 5MBps/s poradi opteretenosta na mrezata.

Ти да мигрираш, јас да се селам на друга планета (по договор треба да е до 10 Мбпс :vozbud:)
1599530657.png

Од 2.4 нагоре не мрда

Аууу лошоо :D Кај мене по договор треба до 8мбпс али малце тешко ... којзнае и со новиве дали ќе имаме поголема брзина, ама и онака сме си навикнати :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom