A1 Net Lite безжичен Интернет - генерална дискусија

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Јавих и се на 181 и им кажах дека немам намера да го користам веке овај бежичен интернет и дека сакам АДСЛ и оваа ми вика ко ке поминел договоро да не го продолжам туку да склучам нов и да поднесам барање за фиксна линија и АДСЛ интернет и дека ке ми приклучили....Ае белким така биде да се отарасам од овај канта бежичен интернет....
Ако имаш само интернет од Оne мислам дека можеш да мигрираш во фиксна и интернет адсл без да чекаш да ти истече договорот.

Член од
22 октомври 2011
Мислења
1.281
Поени од реакции
798
Ако имаш само интернет од Оne мислам дека можеш да мигрираш во фиксна и интернет адсл без да чекаш да ти истече договорот.
Бев во салон во вторник и ми рекоа утре да идам да го потпишам договорот за фикс/нет/тв(Тотал) и ке чекам од понеделник па натаму да дојде екипа да пуште линија за фиксни тел....

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Од денес можам слободно да се опростам од проверка на лимитот :) ... Се изненадив за 2 дена ми го одобрија новиот пакет ... брзината е одлична

А за лимитот ела потроси ги за еден месец олку гига :) :) :)

http://imageshack.us/photo/my-images/192/unled1copyil.jpg/
ова е само нет или нет/фикс пакетот.? Пошто ја појдов да склучам договор за нет/фикс и ми рекоа од први ке ми пуштеле.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Брзината сега:

Значи дефинитивно треба да мигрирам :D

sveto4aki2

РОДИТЕЛ
Член од
17 јануари 2009
Мислења
268
Поени од реакции
37
Дали има некој информација или лично искуство каков е интернетот во Бутел1 ( поточно на Марко Крале).Пред 5-6 месеци го раскинав договорот со ОНЕ во делот на интернет па прашањево ми е во насока ако се оправилие да мигрирам во ОНЕ фикс нет тв ТОТАЛ.Поздрав

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Дали има некој информација или лично искуство каков е интернетот во Бутел1 ( поточно на Марко Крале).Пред 5-6 месеци го раскинав договорот со ОНЕ во делот на интернет па прашањево ми е во насока ако се оправилие да мигрирам во ОНЕ фикс нет тв ТОТАЛ.Поздрав
WADSL или ADSL имаше ?

Член од
30 октомври 2009
Мислења
363
Поени од реакции
261
Од денес можам слободно да се опростам од проверка на лимитот :) ... Се изненадив за 2 дена ми го одобрија новиот пакет ... брзината е одлична

А за лимитот ела потроси ги за еден месец олку гига :) :) :)

http://imageshack.us/photo/my-images/192/unled1copyil.jpg/
Со нов user i pass се логираше или?

Член од
10 јули 2008
Мислења
24
Поени од реакции
0
Незнам шо се дешава у понделникот потписав договор и ми рекоа за ден дава ге ми го променат пакетот. Денес се јавувам и ми викаат миграцијата ке се изврши од 1 нареден месец??:confused:

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Мене за нет/фикс пакетот ми рекоа ке ми се јават во рок од 1 недела.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.034
Поени од реакции
5.932
So 400GB limit koga ke pocnat site masovno da dalnodiraat ne veruvam deka prosecnata brzina ke bide pogolema od 5MBps/s poradi opteretenosta na mrezata.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Ти да мигрираш, јас да се селам на друга планета (по договор треба да е до 10 Мбпс :vozbud:)

Од 2.4 нагоре не мрда
Аууу лошоо :D Кај мене по договор треба до 8мбпс али малце тешко ... којзнае и со новиве дали ќе имаме поголема брзина, ама и онака сме си навикнати :D

Kajgana Shop

На врв Bottom