Таруно
Еким
И која е целта? Коа ќе дојде контрола што ќе му кажеш? Исто ти е ко да се шверцаш.
Ќе му речам нема карта, оти си платив како во приватен, бидејќи на оваа релација нема приватен, а јас сакам со приватен да се возам. Ете така.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И која е целта? Коа ќе дојде контрола што ќе му кажеш? Исто ти е ко да се шверцаш.
Ќе му речам нема карта, оти си платив како во приватен, бидејќи на оваа релација нема приватен, а јас сакам со приватен да се возам. Ете така.![]()
Џабе. Немаш карта = надвор. Да можеше вака сите ќе си плаќаа по 25 денари.
Епа тоа се прашувам и јас... дали ќе може вака.Ако може некој контролор да ми одговори на прашањево. Фала.
Еве ја не сум контролор ама ќе ти одговорам. Неможе.![]()
Ако немаш. тогаш не троши за тоа што немаш. Редуцирај ја потрошувачката!...и работи на тоа како повеќе да имаш, не се жали за поскапувања зашто никој освен тебе самиот не е виновен што немаш доволно! Од плачки, жалења, кукања више ми е преку „тасета“. ctrkantia арно рече. Ем немате вода во очи, ем сакате на сила скопјани да станете. Е не бива така! Или прифати начин на живот и цени во Скопје, или стегај тоа опинците, збирај парталите и назад од каде што си дојден!Некој кој има, не знае и не може да разбере како му е на некој кој нема... Ајт позз!
Не се сончаш во зима, но климата е многу поинаква и температурите се во просек повисоки за разлика од Скопје. Но, како што ми изгледа, Скопје е веројатно најдалечната дестинација до која си отпатувал
Таму во зима може да се сончаш... Ти таму две зими беше, гарант си црн, а?
Зашто имаш потрба од одење во читална навечер? Не ти се седи дома или немаш дома можности и услови за престој и учење?Јас одам во читална навечер, што праиме сеа што не можам да ја користам слободната?
(или ќе ми кажеш иди преку ден)
Ако немаш. тогаш не троши за тоа што немаш. Редуцирај ја потрошувачката!...и работи на тоа како повеќе да имаш, не се жали за поскапувања зашто никој освен тебе самиот не е виновен што немаш доволно! Од плачки, жалења, кукања више ми е преку „тасета“. ctrkantia арно рече. Ем немате вода во очи, ем сакате на сила скопјани да станете. Е не бива така! Или прифати начин на живот и цени во Скопје, или стегај тоа опинците, збирај парталите и назад од каде што си дојден!
Не се сончаш во зима, но климата е многу поинаква и температурите се во просек повисоки за разлика од Скопје. Но, како што ми изгледа, Скопје е веројатно најдалечната дестинација до која си отпатувал![]()
Ако немаш. тогаш не троши за тоа што немаш. Редуцирај ја потрошувачката!...и работи на тоа како повеќе да имаш, не се жали за поскапувања зашто никој освен тебе самиот не е виновен што немаш доволно! Од плачки, жалења, кукања више ми е преку „тасета“. ctrkantia арно рече. Ем немате вода во очи, ем сакате на сила скопјани да станете. Е не бива така! Или прифати начин на живот и цени во Скопје, или стегај тоа опинците, збирај парталите и назад од каде што си дојден!
--- надополнето: Nov 21, 2011 10:37 AM ---
Не се сончаш во зима, но климата е многу поинаква и температурите се во просек повисоки за разлика од Скопје. Но, како што ми изгледа, Скопје е веројатно најдалечната дестинација до која си отпатувал
--- надополнето: Nov 21, 2011 10:50 AM ---
Зашто имаш потрба од одење во читална навечер? Не ти се седи дома или немаш дома можности и услови за престој и учење?Толку ми било глупаво тоа дремење по читални, никогаш не можев да ги разберам сељачиштата што групно одеа во читална и дремеа таму нон-стоп за да спремаат испити. Јас си учев дома и си полагав најнормално, без потреба дремење по читални. Арно ама, пациенти имало и ќе има, тешко се искоренува навика која од колено на колено се пренесува.
Ем немате вода во очи, ем сакате на сила скопјани да станете. Е не бива така! Или прифати начин на живот и цени во Скопје, или стегај тоа опинците, збирај парталите и назад од каде што си дојден!
--- надополнето: Nov 21, 2011 10:37 AM ---
Поради таа причина доаѓаат во Скопје да си најдат работа и да си фатат некоја паричка,неможеш никој да избркаш од некаде.
--- надополнето: Nov 21, 2011 10:50 AM ---
Зашто имаш потрба од одење во читална навечер? Не ти се седи дома или немаш дома можности и услови за престој и учење?Толку ми било глупаво тоа дремење по читални, никогаш не можев да ги разберам сељачиштата што групно одеа во читална и дремеа таму нон-стоп за да спремаат испити. Јас си учев дома и си полагав најнормално, без потреба дремење по читални. Арно ама, пациенти имало и ќе има, тешко се искоренува навика која од колено на колено се пренесува.
Смеј се, можеби некој вечера ќе ти даде. Како што велиш, гимназиски матурант си, а неможеш поради финансиски причини да студираш. -Знаејќи дека во држвава во последните 2 децении има најмногу невработени токму гимназиски матуранти, тогаш повторно доаѓаме на она што го кажав во предходниот пост, а ти го цитираш:Прво не сум јас крив што сум роден во Скопје. Ни јас не сакам
Само да те прашам како да работам, кога под завод сум 3 месеци имам 18 години, завршено средно гимназија и не сакаат нигде да ме примат не дека не конкурирав. Што да редуцирам кога не пијам, не пушам, не излегувам по кафиќи и дискотеки, дали да прекинам и да јадам и дишам? Пари за факултет немам. И да на сите им пречи поскапувањето освен на неколку на тебе и овде други вмроОВЦИ и компанија, јас да ви ги плаќам спомениците немам намера.
Смешен си знаеш?
Смеј
Смеј се, можеби некој вечера ќе ти даде. Како што велиш, гимназиски матурант си, а неможеш поради финансиски причини да студираш. -Знаејќи дека во држвава во последните 2 децении има најмногу невработени токму гимназиски матуранти, тогаш повторно доаѓаме на она што го кажав во предходниот пост, а ти го цитираш:
...Редуцирај ја потрошувачката!...и работи на тоа како повеќе да имаш, не се жали за поскапувања зашто никој освен тебе самиот не е виновен што немаш доволно!
Ова може да го каже некој чии трошоци за кирија, сметки и храна му ги покриваат сеуште мама и тато.Смеј
Смеј се, можеби некој вечера ќе ти даде. Како што велиш, гимназиски матурант си, а неможеш поради финансиски причини да студираш. -Знаејќи дека во држвава во последните 2 децении има најмногу невработени токму гимназиски матуранти, тогаш повторно доаѓаме на она што го кажав во предходниот пост, а ти го цитираш:
...Редуцирај ја потрошувачката!...и работи на тоа како повеќе да имаш, не се жали за поскапувања зашто никој освен тебе самиот не е виновен што немаш доволно!
Ако немаш. тогаш не троши за тоа што немаш. Редуцирај ја потрошувачката!...и работи на тоа како повеќе да имаш, не се жали за поскапувања зашто никој освен тебе самиот не е виновен што немаш доволно! Од плачки, жалења, кукања више ми е преку „тасета“. ctrkantia арно рече. Ем немате вода во очи, ем сакате на сила скопјани да станете. Е не бива така! Или прифати начин на живот и цени во Скопје, или стегај тоа опинците, збирај парталите и назад од каде што си дојден
Ако го слушаш типот што ти зборува и поради тоа паднеш во депресија, јас ќе те наплескам, онака сестринскиЗначи ние што немаме доволно да си цркнеме, за таквите кој имаат како тебе да си живеат среќно?
Јас не сум крив што сум се родил во сиромашна фамилија.