Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Многу си тврдоглав, што си имаш замислено никој неможе да те разубеди (без навреда). Ти имам кажано и претходно немам сили да се убедувам со тебе, враќаш за 3 секунди на секој пост, со 10 изнапишани реда. Мене побавно ми иде пишувањето :)

Во врска со темата и со тоа што ја започнавме "караницава" ете гледаш дека не не спасиле судиите туку била чиста игра.
Поздрав, немам намера веќе да ти враќам во врска со темава
Па не ми треба време да смислувам постови. Тврдоглав сум во теми за кои знам дека сум во право. Како што ти не сакаш да ти го чепкаат Реал, јас несакам некој да ми го чепка Вардар. Плус јас ништо лошо не кажав, а ти провоцираш.
Особено ме насмеа со тоа дека за мене си бил професор за Македонска лига:)
Ајде не терам ни јас оф-топици веќе...

Штета за Албиол вечерва,не употреби боречки вештини....

Штета за Албиол вечерва,не употреби боречки вештини....
БЕгај бе не ми го спомви.требало место торба и автобуска карта за Валенсија,да му дает маска и чартер лет до Холивуд,на кастинг за супер јунак да ојт.Тапа,тапа... -.-

• Ми се допаѓа
Reactions: Mos
1. Одлично прво полувреме.
2. Требаше исто да се игра и во второ, не како што изиграа повлечено.
3. Албиол бе мамата в дуп!! Абе слеп ќе види дека дечково не е ни за у Кастиља, а не па за у Реал. Незнам дали му дава гс на Мурињо па затоа игра, или евентуално му ја остава женаму да му ја дупи. Трето нема.
4. Мурињо и Каљехон :pos:
5. Игуаин ја удре топката со гради, добро се виде. Утре кога ќе стават од друг агол, ќе видите уште подобро.
6. Победава ми е уште послатка, зошто каталонциве ќе се испосереа у гаќи последните минути да даде Валенсија гол.
7. Нека го пушат!

честито победа... жежок терен вечерва но сепак цел плен наш! :) ме изненади Мурињо со играта со 3 деструктивци... реков многу дефанзивно ќе биди но излезе баш напротив... треба да се поработи на тоа да не се примаат голови... иначе супер екипа е реал сезонава!! :)

Aep9lKzCMAAwJDR.jpg

Пичкин дим се овие натпревари за натпреварите од ерата на Капело бе. :)

Кога Солдадо во 89:45 го лобуваше Икер се осеќав исто како некој со нож да ме прободил, среќа свирен беше офсајд. Добро се намачивме, добивме 7 или 8 жолти картони но не е тоа важно, најважното, трите бода на жешкиот терен на Валенсија се кај нас.

Прославата на Мурињо. :pos:

VIVA MADRID !

Фала ти Пипита за спасените 2 бода. Добра ви ноќ :)

И немој да го пциете Солдадо, тоа му е работа, ја ко пишев по блогови да остане Солдадо и да му се даде шанса...

И немој да го пциете Солдадо, тоа му е работа, ја ко пишев по блогови да остане Солдадо и да му се даде шанса...
Да бе сеа ќе цмиздриме по поранешни играчи.. Шо не му дадовме и на Робен шанса, на Робињо, на Снајдер, или не знам кој друг..?

Да бе сеа ќе цмиздриме по поранешни играчи.. Шо не му дадовме и на Робен шанса, на Робињо, на Снајдер, или не знам кој друг..?
снајдер и робињо добија шанса ко никој во реал, шо се усраа кој им е крив, а еве и понатаму во кариерата не се нешто...а робен не фала.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom