Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување
G

_Ghost_

Гостин
Јас очекував барем малку поотворено и поофанзивно да играат.

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Прв пат сезонава не сум задоволен од замените на Јуп. Рака на срце не ја знаевме физичката подготвеност на Робс и дали ќе беше способен да го издржи целиот меч но имаше кај него sense of urgency му направи неколку шанси на Рибс и мислам дека требаше да остане во игра.И требаше да го извади Гомез,и на негово место да влезе Олиќ,вака беше општа гужва. Марио многу слаб овој меч,можеби прв меч каде што не покажа ништо.

Одиме понатаму,честитки до BVB,само нек го тепаат Арсенал неделава,а не само против Баерн да играат вака добро:)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Никој не ни е крив ги имавме шансите за победа и покрај слабата игра.

Секоја чест за Дортмунд, имаа план и го остварија...

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Срекно Дортмунд али тоа е фудбал јебига али и судијана беше...

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Не сум премногу разочаран од играта,но дефинитивно е дека Швајни фали на средина.Крос е едноставно преофанзивен...

Сепак мислам дека со враќањето на Робен ќе се пренасочи поинаку играта.Сепак денес беше предобро чуван...

Имавме неколку зицери кои мораа да влезат,и ако ги пропуштиш толку е.Таква утакмица беша оваа!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
За мене натореваров беше два чекори назад - како во времето „дај им на Рибс и Робс и чекај нив да им текне нешто“... Дали со двајцата во тимот конечно ќе го најдеме балансот веќе не знам...

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
За мене натореваров беше два чекори назад - како во времето „дај им на Рибс и Робс и чекај нив да им текне нешто“... Дали со двајцата во тимот конечно ќе го најдеме балансот веќе не знам...
Фали последниот дел во средината,врската....

Едноставно пре напалени беа,а ние излезени од вообичаениот баланс сооглед дека Робен се врати,а тој е реално маркантна фигура во екипата,и до сега немаа играно со него.Ќе се врати тој баланс сигурен сум,уште наредно коло.Робен не е дека не играше,на почетокот газевме со него и против Леверкузен и остали.

На крај краева,титулата се освојува против Аугсбург и Маниц.....

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.652
Поени од реакции
22.395
Одлична утакмица денес, до крај неизвесна. На крај можеби малце посреќно за нас но ве тепавме со иста тактика како прошлиот пат. Ви ги затворивме крилата и без Швајни ништо не одеше преку средината. Можеби ќе беше подобро Робен да не ограше пошто убо викат Баварец, работата е сега дај им ја топката на Рибери или Робен. Но тие нонстоп беа блокирани од двајца играчи.

Сепак мислам дека вие ќе бидете шампион и исто така Швајни се враќа во вториот дел на сезоната.

Битно ние покажавме дека не сме сречковци што ја освојивме титулата лани, како на пример Штутгарт или Волфсбург.

G

_Ghost_

Гостин
Тоа е тоа. Се сте опфатиле, немам што да додадам. Кренати глави и одиме понатаму.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2011/11/20/2765370/loss-to-borussia-dortmund-proves-lazy-bayern-munich-need-to-find-

Ова е чиста вистина.Мислам дека малку се опуштија,сооглед дека во најголемиот дел од утакмиците пре лесно доаѓаа до голови и победа,со таа нова тактика.

Ќе треба да се прилагоди малце играта,додека Швајни е Аут,но тоа не се направи против Дортмунд.

Сигурен сум дека против Виљареал ќе имаме поинаков пристап.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Taka e, se olabavivme protiv Dortmund , mnogu lesno ja minuvaa nasava odbrana nekolku pati sto ne smee da se dozvoli so ekipi od svetski rank , ja mislam deka ovoj poraz e za arno !

Kajgana Shop

На врв Bottom