Прдење на работа/училиште/факултет

охооо стално воздржување никако. Најјак прдеж сум извадил летово на Хвар у WC и самиот се изненадив дали е можно толку јак звук да извади.

охооо стално воздржување никако. Најјак прдеж сум извадил летово на Хвар у WC и самиот се изненадив дали е можно толку јак звук да извади.

Си ја пробил звучната бариера 1 мах...честито.:)

Ko prdi ne smrdi, ko se upuva da Bog sachuva:sick:

За добар прдеж треба јака децибелажа ама без добра фреквенција ништо.

Непријатниот момент кога некој ќе прдне и сите останати молчат :oops:

Парадоксално, bro-tip, ако го задржиш многу ти се качува по рбетот, во мозокот and that's where you get shitty ideas from, што резултира со ваква idiocracy-like тема за дискутирање. Јас уствари и не го сакам многу Luke Wilson, па бе барајте од мене да го спасувам светот. А и релативно млад сум да бидам онака, носталгичен по квалитетен муабет, forum-wise. Ама на сите понекогаш ни треба издувен вентил. (pun intended)

Иреверзибилно сум уплашен од ова..

темата кине ! На една бензинска во едно предградие во странЦство ги зафативме сите кабини,и релаксирачки си прајме муабет кога почнааа грнати и рафали ауууу.....и доѓа еден глеа сите се зафатени кабини и вели : here only macedonian shit ?! :pos:

Парадоксално, bro-tip, ако го задржиш многу ти се качува по рбетот, во мозокот and that's where you get shitty ideas from, што резултира со ваква idiocracy-like тема за дискутирање. Јас уствари и не го сакам многу Luke Wilson, па бе барајте од мене да го спасувам светот. А и релативно млад сум да бидам онака, носталгичен по квалитетен муабет, forum-wise. Ама на сите понекогаш ни треба издувен вентил. (pun intended)

Иреверзибилно сум уплашен од ова..
Ти со ова твоиве англиски зборови ми иде ко да си ми се испрдил у уста, дај пиши ко шо се пиши оти веќе почнуваш досаден да стануваш.

zp111020_2_1.jpg

напијте се расолница - па елајте на темава:pos:

Темава е чири бу чири ба :)
Знам дека у Германија доколку испуштиш гас не е срамота, но ако ждригнеш е тоа е срамота. :)
И јас така мислев додека не прашав прав Германец и ми се изнасмеа на прашањето:pos:

Ти со ова твоиве англиски зборови ми иде ко да си ми се испрдил у уста, дај пиши ко шо се пиши оти веќе почнуваш досаден да стануваш.
хихихи абе чоеков е тазе вратен од австралијана ми се чинит:pos:
--- надополнето: Nov 21, 2011 5:39 PM ---
Зошто го нема женскиот дел од аудиториумов да се јави??Изгледа премногу дискретно го прават тоа а?:)

Море сме прделе и тоа секогаш у лифт со еден другар ко помали , и беше многу интресено онака на испаѓање од лифт се издуваш а знаеш дека некој после тебе ке улази у лифт али нека трпи нема бегање, мада знаеше понекогаш да лути и на очите ко солзавец, сигурно ке да беше до гравот:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom