Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
охооо стално воздржување никако. Најјак прдеж сум извадил летово на Хвар у WC и самиот се изненадив дали е можно толку јак звук да извади.
160 dB ?охооо стално воздржување никако. Најјак прдеж сум извадил летово на Хвар у WC и самиот се изненадив дали е можно толку јак звук да извади.
Ти со ова твоиве англиски зборови ми иде ко да си ми се испрдил у уста, дај пиши ко шо се пиши оти веќе почнуваш досаден да стануваш.Парадоксално, bro-tip, ако го задржиш многу ти се качува по рбетот, во мозокот and that's where you get shitty ideas from, што резултира со ваква idiocracy-like тема за дискутирање. Јас уствари и не го сакам многу Luke Wilson, па бе барајте од мене да го спасувам светот. А и релативно млад сум да бидам онака, носталгичен по квалитетен муабет, forum-wise. Ама на сите понекогаш ни треба издувен вентил. (pun intended)
Иреверзибилно сум уплашен од ова..
И јас така мислев додека не прашав прав Германец и ми се изнасмеа на прашањетоТемава е чири бу чири ба
Знам дека у Германија доколку испуштиш гас не е срамота, но ако ждригнеш е тоа е срамота.![]()
хихихи абе чоеков е тазе вратен од австралијана ми се чинитТи со ова твоиве англиски зборови ми иде ко да си ми се испрдил у уста, дај пиши ко шо се пиши оти веќе почнуваш досаден да стануваш.